Obavijesti

Show

Komentari 24

Severinin bivši dečko Mate Čuljak ima novu djevojku?

Severinin bivši dečko Mate Čuljak ima novu djevojku?
3

Morana Matuzalem (22) nije demantirala vezu s Matom Čuljkom (28). Upoznali su se u riječkom klubu i nastavili vatreno plesati na narodnjake

VIDEO

Matu, o kojem sam čitala u novinama, upoznala sam preko zajedničkog prijatelja. Počeli smo neobavezno pričati, nakon čega sam dobila dojam da više nije sa Severinom. On je ugodan dečko i mislim kako nema ništa loše u tome što smo razgovarali, govori studentica Hotelijersko-turističkog menadžmenta u Opatiji. Morana Matuzalem (22) opovrgnula je “priču” kako ju je Mate primao za stražnjicu.
- To je tako ispalo. Nagnuli smo se jedan prema drugome jer smo si šaptali na uho Bila je jako glasna muzika - govori Morana, napominjujući kako nema dečka.
- Ne bih mu htjela izjavama bilo kako naškoditi. Naša je stvar hoćemo li se nastaviti viđati - kaže.
Morana je prije četiri godine proglašena drugom pratiljom Miss Universe Primorsko-goranske županije. Manekensku karijeru prekinula je zbog fakulteta.
- Morani je velika želja slikati se za FHM. Već je poslala slike i sad čeka odgovor - otkriva njezin prijatelj. Morana nije željela otkriti imponira li joj što je Sevina “zamjena”.

SEVE 'PALA' NA MATU U LUDNICI
Susret u zagrebačkom narodnjačkom klubu bio je sudbonosan za Severinu (35) i Matu (28). Pjevačica se u Ludnici pojavila s tadašnjom simpatijom Marijom Tudorom. Čuljak je došao usred noći. Službeno ih je upoznao Edvin Softić. Severina je Mati odmah za stolom ponudila stolicu do svoje. Tu noć su prohodali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...