Obavijesti

Show

Komentari 122

Sevkin menadžer: Nije istina da je njen intervju pun neistina

Sevkin menadžer: Nije istina da je njen intervju pun neistina
1

Nakon što je u razgovoru za RTL Danas Milan Popović reagirao na optužbe koje je na njegov račun iznijela Severina, stigao je i brzi odgovor Severininog menadžera Tomislava Petrovića

VIDEO

Severina (45)  se u ponedjeljak u RTL Direktu osvrnula na svoju bitku za skrbništvo nad sinom Aleksandrom i privremenu mjeru sutkinje zagrebačkog Općinskog građanskog suda prema kojoj Severina 200 dana godišnje ne može vidjeti sina. 

POGLEAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:46

Splitska pjevačica u emisiji je rekla da ju je bivši partner Milan Popović 'psihički maltretirao' te da joj je prijetio da će joj zagorčati život i uzeti joj dijete. Tvrdila da je Milan nije izvršavao svoje roditeljske obveze, a dječaka nije nazvao ni za rođendan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:13

Severina je otkrila i da je prošle godine išla na umjetnu oplodnju, ali je zbog stresa izgubila dijete. 

Milan Popović za RTL je reagirao na Sevkine optužbe te je rekao da ništa od toga što je ona rekla nije istina

Severinin menadžer Tomislav Petrović otvorenim pismom nedavno je branio pjevačicu te je istaknuo da se radi o Milanovom pokušaju da Severini uzme dijete

Pokretanje videa...

00:18

Sada je Petrović reagirao na Popovićevu izjave. Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti

Nije istina da je Severinin intervju u emisiji RTL direkt bio pun neistina. Za sve što je Severina izrekla u toj emisiji postoje dokazi i svjedoci.

Nije istina da Popović ne želi potpuno skrbništvo nad djetetom. Da je tako, povukao bi tužbu podignutu u Srbiji u kojoj traži da joj se potpuno oduzme skrbništvo, a koju je ponovo podigao nakon dobivene privremene mjere, dana 09.05.2017.

Nije istina da Popović po privremenoj mjeri sutkinje Verice Nikić provodi sa djetetom pola vremena. Istina je da provodi preko 200 dana godišnje za koje vrijeme Severina ne može viđati dijete koje je s njom živjelo sretno punih pet godina, pa time i ne stoji da Severina zlonamjerno tumači sudsku presudu, upravo suprotno.

Također, nije istina da je tzv. princip po kojem dijete živi sa roditeljima pola - pola praksa u Europskoj uniji. To se vrlo lako može provjeriti.

Nije istina da Popović plaća Severini alimentaciju u iznosu od 75.000 kn. Popović plaća alimentaciju u visini od 15.000kn, a sve izjave o financiranju njenih poslovnih aktivnosti su u svrhu diskreditiranja Severine, jer ona od njega to nije tražila.

Također, nije istina da se Popović želi bilo šta dogovoriti sa Severinom. Njegovo viđenje dogovora je ispunjenje svih njegovih zahtjeva, koji su zapravo usmjereni na kontrolu majke. Pa on je protiv Severine i njenih bližnjih podigao preko 30 postupaka po raznim sudovima i konstantno ju blati po medijima. Zar to radi osoba koja se želi dogovoriti?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija