Show

Komentari 10

Shakira: Nemam vremena opet biti trudna, prezaposlena sam

Shakira: Nemam vremena opet biti trudna, prezaposlena sam

Kad imate dijete, kad osjetite njegovu ljubav, osjećate takav mir. Samo želite pričati o tome koliko ste sretni, kaže Shakira čiji je sin u siječnju proslavio prvi rođendan

Poslije dvogodišnje pauze koja je uslijedila zbog trudnoće i rođenja sina Milana, Shakira (37) opet ima u planu zavladati svjetskim top listama. Svoj naum je započela nedavno kad je s Rihannom snimila pjesmu i spot za 'Can't Remember To Forget You'. U intervjuu za časopis Latina, pjevačica je otkrila da zbog poslovnih obaveza neće tako skoro opet zatrudnjeti. 

'Voljela bih imati osmero ili devetero djece'

- Da ne radim na toliko glazbenih projekata, možda bih i nosila drugo dijete - zaključila je pjevačica koja uživa biti mama dječaku kojeg je dobila sa španjolskim nogometašem Gerardom Piqueom. 

- Voljela bih imati osmero ili devetoro djece s Gerardom, sanjam svoju malu nogometnu momčad - kaže Shakira kojoj je majčinstvo promijenilo pogled na život. 

'To je prava ljubav'

- Kad imate dijete, kad osjetite njegovu ljubav, osjećate takav mir. Samo želite pričati o tome koliko ste sretni - kaže Shakira kojoj Milan služi kao inspiracija pa joj je lakše stvarati glazbu. 

Iako Shakira i Gerard nemaju u planu zaručiti se ili vjenčati, pjevačica kaže da je to prava ljubav. 

- S njim sam jer je on najfascinantniji čovjek na svijetu - zaključila je Shakira.