Obavijesti

Show

Komentari 11

Shakirine kritike u novoj pjesmi uzdrmale ljubav Piquea i Clare?

Shakirine kritike u novoj pjesmi uzdrmale ljubav Piquea i Clare?
15

Nema šanse da opstanu. Ta veza je osuđena na propast. Svi su čuli i znaju što su napravili Shakiri, to će ih proganjati vječno i pitanje je vremena kad će priznati da je gotovo, piše na društvenim mrežama

VIDEO

Nije mogla odabrati bolji način za obračunati se s njima, smatraju obožavatelji kolumbijske pjevačice Shakire (45), koja je prošlog tjedna pjesmom 'BZRP Music Sessions #53' uzdrmala svijet. Spominjala je bivšeg partnera, umirovljenog nogometaša Gerarda Piquea (35) i njegovu djevojku Claru Chiju Marti (23), s kojom je prevario Shakiru.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

specka kako je shakira saznala za. prevaru 00:44

Dospjela je na vrh mnogih glazbenih ljestvica, a zbog načina na koji je doznala za prevaru, postala je i viralni hit. Za sve je 'kriva' teglica marmelade, koju nisu voljeli ni djeca i Pique već samo Shakira, a kada se vratila s puta, pjevačica je primijetila da ju je netko pojeo.

FILE PHOTO: Colombian singer Shakira and her partner, Barcelona soccer player Pique, attend the Basketball World Cup quarter-final game between the U.S. and Slovenia in Barcelona

Na društvenim mrežama može se pročitati kako je ova pjesma odgovorna za trzavice u vezi Gerarda i Clare jer je unijela nemir u njihovu vezu i pritisak s kojim se teško nose.

- Nema šanse da opstanu. Ta veza je osuđena na propast. Svi su čuli i znaju što su napravili Shakiri, to će ih proganjati vječno i pitanje je vremena kad će priznati da je gotovo - piše se po društvenim mrežama.

EXCLUSIVE: First photos of Gerard Pique and his new girlfriend Chia, after signing the separation with Shakira.

Ipak, ako je suditi prema riječima novinarke Lorene Vazquez, koja prati sve što se događa oko Shakire pa je nazivaju i 'shakirologinjom', Pique i Clara su bezbrižni i ne muče ih priče da su u krizi koje kruže proteklih dana. Ističe da su bili na utakmici zajedno i pokazali da su sretni. 

- Ljubili su se, grlili, mazili se u javnosti i tako pokazali da njegova veza jača iz dana u dan - kaže Vazquez, piše Marca. Novinarka nije zauzela Shakirinu stranu, ali tvrdi da razumije zašto je objavila pjesmu sa stihovima upućenima Gerardu i Clari:

- Tražiti od Shakire da poštuje osobu s kojom ju je Pique prevario je komplicirano.

Glavni akteri ove priče se, izgleda, dobro drže i bez obzira što ih se blati u spomenutoj pjesmi, Gerard i Clara su vrlo smireni i uživaju u romansi, kao da se ništa nije dogodilo. 

SHAKIRA U PJESMI REKLA SVE O PREVARI: 

POGLEDAJTE TRAILER NOVOG SERIJALA SPOJ NA SLIJEPO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši
Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara