Obavijesti

Show

Komentari 16

Shia u kazalištu udarao ljude po guzi, a pljuvao je i po policiji

Shia u kazalištu udarao ljude po guzi, a pljuvao je i po policiji
3

LaBeoufu su policajci stavili plastičnu masku preko lica jer nije htio prestati pljuvati kada su ga priveli. Glumac je radio nered u kazalištu, pušio i pljeskao ljude po guzi

VIDEO

Sje... ću vas, derao se problematični glumac na policajce dok su ga privodili u četvrtak u New Yorku. Nije htio prestati pljuvati na njih pa su mu stavili plastičnu masku. Shiu LeBeoufa (28) policija je u lisicama izvela iz kazališta Studio 54 jer je tijekom predstave 'Cabaret' pušio, bio je agresivan i glasan te je nasumično udarao ljude po stražnjicama i potiljcima, prenose strani mediji. 

Ljudi koji su bili u publici rekli su da je tijekom cijelog prvog čina Shia ometao sve ostale pa su ga izbacili za vrijeme stanke kada ga je policija i privela. To se dogodilo oko 21:30, a Shia nije prestao biti bezobrazan ni kada je stigao u policijsku postaju. Vrijeđao je policajce i prijetio da će im uništiti karijeru, prenosi The Post. LaBeouf je prenoćio u policijskoj postaji, a optužen je za kriminalni prijestup i neprimjereno ponašanje.

Na društvenim mrežama njegovo uhićenje prokomentirali su Danny Burstein (50), koji u predstavi ima ulogu Herra Schultza, i kompozitor Benj Pasek (29). 

- Upravo sam vidio Shiu LaBeufa uplakanog u lisicama i okruženog sa šest policajaca ispred mjuzikla Cabaret - napisao je Pasek na Twitteru.

U veljači ove godine na Filmskom festivalu u Berlinu, glumac je privlačio pažnju kada je došao na crveni tepih s papirnatom vrećicom preko glave na koju je napisao 'Više nisam slavan', nakon što je objavio da se povlači iz javnog života jer slava ima negativan utjecaj na njegov umjetnički integritet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu