Obavijesti

Show

Komentari 0

Shrvana obitelj: Serdar spasio Mustafu koji je imao napadaj

Shrvana obitelj: Serdar spasio Mustafu koji je imao napadaj
4

Kad Mustafa u gradu vidi Serdara i Narin, poludi i počne ih proganjati pištoljem. Narin govori Serdaru da moraju odustati od veze i da neće moći pobjeći od Mustafe

VIDEO

Mustafa doživljava epileptični napadaj, a Serdar ga spašava. Cijela je obitelj shrvana jer Mustafa uništava fotografije koje je snimila Bahar. Svi pokušavaju shvatiti zašto je Asije upucala Bahar. To zna samo Mustafa koji se rješava svih dokaza, kao i same Bahar. Mustafa se zarekao da njegovo dijete neće ostati bez majke i da će izvući Asije iz zatvora.

Mustafa i Jašar misle da je njihov dom razoren zbog svih tih događaja i da to može ispraviti samo njihova majka gđa. Durije. Majci kažu da dođe u konak. Gđa Durije ne može im odoljeti pa se vraća u konak ponovno okupiti obitelj. No g. Aslanu ne može oprostiti.

Kad Mustafa u gradu vidi Serdara i Narin, poludi i počne ih proganjati pištoljem. Narin govori Serdaru da moraju odustati od veze i da neće moći pobjeći od Mustafe, no Serdar je ne sluša. On se više ne boji ni smrti.

Mustafa upadne u Indžin konak i, u trenutku kad želi ubiti Serdara koji govori da će Narin biti njegova žena, doživi epileptični napad pa svi odahnu. Unatoč svemu što se dogodilo, Serdar ne prekrši Hipokratovu zakletvu i, kao i uvijek, spasi Mustafu. Gđa Indži je šokirana i duboko nesretna zbog svega što je čula i vidjela. Samo trenutak straha za sinov život bio je dovoljan da je dovede do toga da Narin izbaci iz kuće.

Na kraju je Mustafa opet stvorio zamršenu I opasnu situaciju. Zbog tužbe koju podigne gđa. Indži cijela je obitelj opet shrvana. Gđa Durije sazna da Mustafa neće moći biti oslobođen ako ga zatvore pod tim okolnostima pa pokušava nagovoriti sina da se ispriča, no uzalud.

Neočekivano finale serije 'Da sam oblak' u petak na Novoj TV

Glumačka krema Turske u seriji 'Da sam oblak' dirljivom je pričom privukla mnoštvo gledatelja pred male ekrane. Sutra, u posljednjoj epizodi serije, veza glavne junakinje, plahe Narin, i šarmantnog doktora Serdara još je uvijek na kušnji. Ipak, njihova ljubav je jača od svega. 

Zaključe kako više ne mogu živjeti jedno bez drugoga te se odluče na brzo vjenčanje. Svadbeno slavlje je čarobno, a Narin i Serdar su sretni kao nikad prije. Njihova sreća je iz dana u dan sve veća. No sudbina ipak ima druge planove. Događaj koji će šokirati sve vidjet ćemo u velikom finalu serije sutra u 20.45 sati na Novoj TV.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele