Obavijesti

Show

Komentari 54

Siena za 24sata: Zbog djeda i bake sam došla upoznati Liku

Siena za 24sata: Zbog djeda i bake sam došla upoznati Liku
4

Zaista mi je žao što nisam naučila bolje govoriti hrvatski. Svakim danom razumijem sve više hrvatskih riječi i nadam se da ću u ne tako dalekoj budućnosti moći voditi cjelovit razgovor, ispričala nam je

VIDEO

Pravi show na pozornici “Supertalenta”, koji je podigao žiri i publiku na noge u nedjelju, izazvala je Australka hrvatskih korijena Siena Uremović (18). Talentirana plesačica kod kuće ima kolekciju od 500 tijara koje je osvojila na izborima ljepote, a nama je ispričala sve o svojim počecima i koliko joj znači Hrvatska.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Izbori ljepote su me oblikovali u djevojku kakva sam danas. Mislim da su izbori ljepote pomogli potaknuti moje samopouzdanje, samodisciplinu, važnost vraćanja zajednici i doživotna prijateljstva koja sam sklopila. Uvijek sam sretna kada drugi oko mene uspijevaju i poznata sam po tome da sam najveća navijačica za svoje prijatelje kada nastupaju - kaže nam. Sieni su djed i baka iz Hrvatske, a tata joj je rođen u Australiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moji baba i dida žive u Australiji pa sam jako sretna što ih vidim i provodim puno vremena s njima. Vratila sam se u Hrvatsku 2012. da vidim širu obitelj i domove djeda i bake u Lici u kojima su odrastali kao djeca - kaže Siena. Hrvatski jezik ne ide joj baš najbolje.

- Zaista mi je žao što nisam naučila bolje govoriti hrvatski.Voljela bih da sam kao malo dijete naučila više. Svakim danom razumijem sve više hrvatskih riječi i nadam se da ću u ne tako dalekoj budućnosti moći voditi razgovor na hrvatskom - kaže plesačica. Na ples ju je potakla, otkriva nam, majka.

- Moja mama je iz Engleske i ona je glavni razlog zašto sam se odlučila baviti plesom. Nakon što sam pohađala jedan od njezinih tečajeva plesa,  pridružila sam joj se i od tada plešem. Mama voli gledati moje nastupe i uvijek mi pomogne da ispravim tehniku kada je to potrebno. U dobi od 14 godina pitala sam roditelje mogu li ići na audiciju za prestižnu plesnu školu u Melbourneu i bila sam toliko uzbuđena kad su me prijavili na audiciju - priča nam. No nije sve teklo “glatko”, imala je i tešku ozljedu.

Akrobatkinja Luana: 'Svi živimo u kamp-kućici, bilo je gadno'
Akrobatkinja Luana: 'Svi živimo u kamp-kućici, bilo je gadno'

- Kad mi je doktor rekao da se neću moći vratiti plesu, samo sam plakala. Bila sam u najmanju ruku shrvana. Osjećala sam se kao da mi je sve oduzeto. Nakon nekoliko tjedana odlučila sam da ću se boriti da se vratim plesu i jako mi je drago da sam uspjela - kaže Siena.

Otkrila je i da joj otac nije dao da ima dečka do 18. godine.

- Trenutno sam previše zauzeta da bih imala dečka. Možda u budućnosti, ali trenutno sam fokusirana na svoje životno putovanje, u nadi da ću ostvariti svoje snove - kaže. U hrvatskom “Supertalentu” sve joj se svidjelo.

- Apsolutno sam uživala biti na pozornici Supertalenta. Bila mi je velika čast nastupiti za Hrvatsku publiku i žiri. Oni su bili tako ljubazni sa svojim povratnim informacijama i to me je definitivno dirnulo u srce. Moja obitelj i ja smo svi bili jako zadovoljni mojim nastupom. Prošlo je i bolje nego što smo se nadali - kaže Siena. Na kraju nas je zanimalo ima li još hobija osim plesa...

Natjecatelj dao ponudu Maji, a ona zvala Grubnića: 'Jesi čuo da ti frajer hoće uzeti kruh iz ruku?'
Natjecatelj dao ponudu Maji, a ona zvala Grubnića: 'Jesi čuo da ti frajer hoće uzeti kruh iz ruku?'

-  Moji dani se sastoje od 6-10 sati plesa dnevno, ali kad nisam na plesu, volim ići u teretanu vježbati i plivati. Također volim putovati svijetom, što u posljednje dvije godine nisam mogla činiti zbog pandemije koronavirusa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom

Kakav poklon! Tamara iz 'Braka na prvu' dobila neobičan dar: 'Znaju kako me mogu kupiti...'
POHVALILA SE

Kakav poklon! Tamara iz 'Braka na prvu' dobila neobičan dar: 'Znaju kako me mogu kupiti...'

Tamaru su eksperti spojili s Filipom Belićom. Kad ju je reality suprug prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana