Obavijesti

Show

Komentari 0

'Silovatelj me drogirao u baru. Moj oporavak je dugo trajao...'

'Silovatelj me drogirao u baru. Moj oporavak je dugo trajao...'
4

U veljači je napisala kako je oporavak nakon silovanja i zlostavljanja trajao tugo, ali da se sada osjeća bolje. Otkrila je i razlog zašto je odustala od glazbe koja joj je bila najvažnija stavka u životu

VIDEO

Velška pop pjevačica Aimee Duffy (35) prije nekoliko godina povukla se iz javnosti iako je imala poprilično uspješnu glazbenu karijeru. Prije dva mjeseca odlučila je prekinuti šutnju i s brojnim fanovima podijeliti s kakvim se problemima nosila proteklih godina. U svojoj ispovijesti priznala je kako ju je nepoznata osoba drogirala zatočila i silovala, a sada je odlučila otkriti detalje. 

- Počinitelj me drogirao u jednom baru u kojem sam slavila rođendan. Poslije me smjestio u hotelsku sobu i silovao me. Sjećam se boli i pokušaja da ostanem pri svijesti. Ne znam kako sam imala snage izdržati te dane. Trudila sam se ostati mirna i normalna koliko je bilo moguće u takvoj situaciji, a kad me doveo u moju kuću, sjedila sam, omamljena, poput zombija. Znala sam da mi je život u neposrednoj opasnosti, priznao je da me želi ubiti - napisala  je pjevačica. 

Reuters

Ime počinitelja iz nepoznatih razloga ne želi otkriti. Jedino što čemu se iskreno nada je da će joj ova ispovijest vratiti osmijeh u očima i svjetlost u životu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sada mogu ostaviti ovo iza sebe, u prošlosti, tamo gdje i pripada. Nadam se da više neće biti pitanja: 'Što se dogodilo Duffy?' Sada znate i ja sam slobodna - napisala je za kraj. 

Pixsell

U veljači je napisala kako je oporavak nakon silovanja i zlostavljanja trajao tugo, ali da se sada osjeća bolje. Otkrila je i razlog zašto je odustala od glazbe koja joj je bila najvažnija stavka u životu.  

FILE PHOTO: British singer Duffy performs during a concert in Singapore

- Možete samo zamišljati koliko puta sam dvojila hoću li ovo napisati, razmišljala o načinu na koji bih to napisala i kako bih se osjećala nakon toga. Nisam potpuno sigurna zašto je sad pravo vrijeme i zašto se osjećam oslobođeno i uzbuđeno jer progovaram. Ne mogu objasniti. Mnogi od vas su se pitali što mi se dogodilo, zašto sam nestala. Novinar me kontaktirao, našao je način kako doći do mene i sve sam mu ispričala prošlog ljeta. Bio je ljubazan i bilo je nevjerojatno konačno progovoriti. Nekoliko sam dana bilo silovana, drogirana i držana u zatočeništvu. Preživjela sam, a oporavak je potrajao. Nema laganog načina kako to ispričati. Mnogo sam vremena posvetila tome da opet osjetim radost u svom srcu, a to osjećam sada. Pitate se zašto nisam iskoristila svoj glas kako bih izrazila bol koju osjećam? Nisam htjela pokazati svijetu tugu u mojim očima. Pitala sam se kako mogu pjevati iz srca koje je slomljeno. Polako je prestalo biti slomljeno - ispričala je potresno svjedočanstvo pjevačica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

01:39

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...