Show

Komentari 8

Silvio o Maji: 'Ne znam što će se razviti, ali kavu smo dogovorili'

Silvio o Maji: 'Ne znam što će se razviti, ali kavu smo dogovorili'

Silvio je priznao kako mu se Maja sviđa te joj je i sam otkrio svoje osjećaje. Dobro se osjeća kada je u njezinoj blizini, no ne zna hoće li se nešto razviti između njih. Poslao joj je i pismo

Nakon što je pobijedio Andrijanu u dvoboju, Silvio je osjetio potrebu napisati pismo Maji, koja se tada nalazila na imanju, no to pismo nije joj moglo biti dostavljeno. Kako se Maja sada nalazi na tajnoj lokaciji, Silvio joj je odlučio dati pismo da pročita.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Susramica me u jednom trenutku ispunila i onda nisam znao više ni što bih rekao. Drago mi je bilo što je pročitala to - kazao je Silvio te ushićeno dodao:

- Ne znam što će se razviti, hoće li to biti ovdje ili negdje vani, ali već smo kavu dogovorili!

No, nije to jedino pismo koje se čitalo na tajnoj lokaciji. U večernjim satima farmeri su našli pismo u kojemu je bila poruka:

- Dragi farmeri, tko će prvi otključati svoju drugu šansu?

Tajni farmeri odmah su se zaintrigirali, a Josip uvjeren da trebaju pronaći ključ, odmah se dao u potragu, no ključ nije našao.

- Ključ nisam našao, a možda je to da ćemo ići u duel. Ako ćemo se boriti jedno protiv drugog, onda je tu kvaka jer dosta su dobri igrači. Bilo bi mi malo teže boriti se protiv njih, ali ok, spreman sam - zaključio je Josip, a Tomislav je izjavio:

- Ja se uopće ne uzrujavam oko tih pisama jer tko zna što može biti. Vidjet ćemo!

Najčitaniji članci