Show

Komentari 86

Simonu Šajn ostavio slikar Z. Mihanović: Srušio mi se svijet

Simonu Šajn ostavio slikar Z. Mihanović: Srušio mi se svijet

ŠTETI UGLEDU Zvonimir Mihanović i bivša supruga Ante Gotovca prekinuli su nakon 10 mjeseci veze. Prijateljica kaže kako joj je rekao da šteti njegovu ugledu

Kraj jedne ljubavi...Oprostila sam, ali neću zaboraviti... Zašto postoji toliko zla i ljubomore? Zašto? Kad mi je najljepše dođe ‘netko’ i to upropasti... Zašto se ‘netko’ miješa u moju, ali i Gabrijelinu sreću?, napisala je Simona Šajn (25) na Facebooku. Iako je nedavno izjavila kako za medije više ne želi pričati o intimnom životu, na svojem profilu jučer je javno objavila status kojim je potvrdila da je prekinula ljubavnu vezu sa slikarom Zvonimirom Mihanovićem (63). Prekinuli su, rekla nam je, poslije povratka iz Amerike. U SAD-u su bili dva tjedna. Obišli su New York, Palm Beach i Miami. Simona kaže kako joj je na putovanju bilo prelijepo.

- Nakon prekida srušio mi se cijeli svijet - komentirala je Simona prekid, no nije željela otkriti razloge.

Manekenka i Mihanović upoznali su se lani u Splitu. Nakon što se rastala od Ante Gotovca, uselila se u slikarevu vilu na Mejama. Ondje je provela ljeto.

U rujnu se vratila u Zagreb, no često je odlazila u Split kako bi bili zajedno.

Govorila je da je on divan čovjek koji je čini sretnom.

Zvonimir Mihanović 38 godina stariji je od manekenke. No nju to nikad nije smetalo. Simona je za bogatog splitskog slikara stalno govorila da je divan čovjek i brižan muškarac koji je čini sretnom.

Najčitaniji članci