Show

Komentari 6

Sin Johnnyja Deppa navršio je 19 godina: Jack je isti tata i rijetko se pojavljuje u javnosti

Sin Johnnyja Deppa navršio je 19 godina: Jack je isti tata i rijetko se pojavljuje u javnosti

Za razliku od majke Vanesse Paradis, oca Johnnyja Deppa i sestre Lily-Rose Depp, Jack je odabrao živjeti mirnim životom daleko od kamera

Slavni hollywoodski glumac Johnny Depp (57) i francuska pjevačica i glumica Vanessa Paradis (48) imaju dvoje zajedničke djece - Jacka (19) i Lily-Rose (21) , a njihova romansa trajala je 14 godina.

Lily-Rose je dobro poznata javnosti jer se bavi manekenstvom i glumom. Ova 21-godišnjakinja iza sebe ima brojne uspješne reklame, kampanje i naslovnice modnih časopisa. 

Za razliku od svoje sestre i ostatka obitelji, Jack Depp je odlučio živjeti u anonimnosti te se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti. Johnny je jednom prilikom dao kratak uvid u Jackove talente i naglasio kako Jack nije zainteresiran pratiti njegove stope i okušati se u glumi.

- Moj sin Jack oduvijek je bio talentiran za crtanje. Također, dobro svira i vrlo sam ponosan na njega, iako ne želi biti glumac kao njegov stari - ispričao je Depp za Philippine Daily Inquirer.

Jack, čije je puno ime John Christopher Depp III, navršio je 9. travnja 19 godina. Iako povučen, ima brojne obožavatelje i fan stranice na društvenim mrežama. Svi se slažu kako izgledom jako podsjeća na oca Johnnyja.

 

Najčitaniji članci