Show

Komentari 10

Sin Marine Tucaković: 'Da nije bilo mame nikada se ne bih izliječio od ovisnosti o heroinu'

Sin Marine Tucaković: 'Da nije bilo mame nikada se ne bih izliječio od ovisnosti o heroinu'

Milan Radulović Laća prisjetio se posljednjih dana svoje pokojne majke Marine Tucaković. Otvoreno je pričao o liječenju koje je, kako kaže, bilo dugotrajan proces

Sin pokojne hitmejkerice Marine TucakovićMilan Radulović Laća, četrdeset dana nakon smrti svoje majke progovorio je o njezinim posljednjim danima, ali i o svojoj borbi s ovisnošću, piše Blic.rs.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ona je bila šef parade. Ona je ta koja je bila glavna u obitelji, sve je ona organizirala. Kada smo trebali putovati, imala je spisak, bila je kontrol frik. Ljetovati sa njom je bila ljepota čistog hedonizma - rekao je Laća, te dodao da je Marina puno radila, čak i kada se razboljela.

Otvoreno je pričao i o svojem liječenju od ovisnosti o heroinu, koje je, kaže, bio dugotrajan proces.

- Vuklo se to dosta dugo, ja sam bio ovisan o heroinu u nekom periodu, par godina. To vučem još iz mladosti. U jednom trenutku moje liječenje nije bilo moguće u kućnim uvjetima. Ja se bez mame i tate, ali i bez svog psihijatra, nikada ne bih mogao izliječiti - rekao je Milan, koji je na prijedlog psihijatra proveo petnaestak dana u klinici.

- Znali smo da ako ja ne budem imao snage, mogu lako doći do točke bez povratka. Ali, uz Marininu podršku i svoju spremnost da se liječim, uspio sam. Trajalo je mjesec dana dok nisam zaista otišao na kliniku, a onda kada sam otišao, izliječio sam se. Kada sam izašao iz klinike izgrlili smo se. Jedino smo se u tom periodu čuli preko fiksnog telefona, posjete nisu bile dozvoljene - rekao je Radulović, te dodao kako mu je jako nedostajala majka dok je bio u klinici.

Najčitaniji članci