Show

Komentari 6

Srpski mediji pišu: 'Marina Tucaković trpjela je ucjenjivanje posljednjih desetak godina?'

Srpski mediji pišu: 'Marina Tucaković trpjela je ucjenjivanje posljednjih desetak godina?'

Marina je preminula prije mjesec dana, a sad su se počeli otkrivati do sad nepoznati detalji iz njezinog života. Navodno ju je poznata pjevačica ucjenjivala i maltretirana godinama, pišu srpski mediji

Marina Tucaković bila je voljena hitmejkerica, a mnogi su pjevači na njezinim stihovima izgradili karijere. Izvor blizak Marini otkrio je da je neimenovana pjevačica posljednjih deset godina maltretirala Marinu i iz nje izvlačila novac.

- Pošto nije imala uspjeha s novim albumom, ta pjevačica je tražila Marinu da joj vrati sav novac - prenose srpski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je navodno krivila Marinu za neuspjeh albuma i pjesama:

- Žalila se da su pjesme katastrofa, da se ne vrte ni na radiju, a o nastupima nema ni govora. 

Izvor je nadodao da je pjevačica Marini upućivala i prijetnje da će ju uništiti.

- Marina nije znala što da radi i kako da je se riješi, a opet se nije htjela nikome požaliti. Uvijek je saslušala tu pjevačicu i obećala joj da će joj odraditi dvije ili tri pjesme gratis, samo da ju ostavi na miru. Tako je i bilo, ubrzo joj je poklonila dvije pjesme koje su zaista bile dobre i dobro su prošle, međutim, ta pjevačica nikad nije postala zvijezda - otkrio je izvor. 

- Znaju mnogi za nju, ali njena karijera nije ništa posebno.

Iako nije poznato tko je neimenovana pjevačica, Marina je prije smrti, dok ju je bolest sustizala, napisala oporuku kojoj je osim obitelji i prijatelja, spomenula i one glazbenike i kolege s estrade koji navodno nisu podmirili dugove, rekao je za srpske medije izvor blizak obitelji hitmejkerice.

Najčitaniji članci