Show

Komentari 10

Sin Michaela Jacksona govorio je o ocu u javnosti: Promijenio je ime, a slava ga ne zanima

Sin Michaela Jacksona govorio je o ocu u javnosti: Promijenio je ime, a slava ga ne zanima

Bigi Jackson zaključio je kako ne planira ići očevim stopama, a da za to nema ni talenta. Ranije je otkrio kako bi želio biti filmski redatelj i da se bavi borilačkim sportovima

Najmlađi sin kralja popa 'proslavio' se još dok je bio u pelenama, nakon što ga je njegov otac Michael pokazivao paparazzima preko  balkona u Berlinu. Danas mu je 19 godina, a mladić živi daleko od očiju javnosti i u medijima gotovo da se i ne pojavljuje.

Iznimku je napravio gostujući u u emisiji 'Good Morning Britain' te je progovorio o ocu, a povod je bio važna tema - borba protiv klimatskih promjena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Gledateljima je otkrio dom i studio, za koje je zaključio kako su puni uspomena na slavnog oca, koji je preminuo kad je dječaku bilo samo sedam godina. 

- Ovdje je zaista jako puno sjajnih stvari, puno povijesti. To je zapravo ono što je on želio ostaviti u naslijeđe i što svatko od nas želi učiniti. Želimo raditi stvari koje će usrećivati druge ljude i koje će im možda koristiti - zaključio je Bigi Jackson (19), ranije poznat kao Blanket.

*EXCLUSIVE* The reclusive Blanket Jackson hangs out with his cousins before the holidays

Ime Blanket sinu je nadjenuo Michael, no tinejdžer je priznao da je zbog njega trpio vršnjačko nasilje i uvrede te ga je odlučio promijeniti. Bigija je rodila surogat majka 21. veljače 2002. godine, a njezin identitet nikada nije otkriven javnosti. 

Bigi Jackson zaključio je kako ne planira ići očevim stopama, ali da za to ni nema talenta. Ranije je otkrio kako bi želio biti filmski redatelj, a bavi se i borilačkim sportovima. Čim je postao punoljetan u Kaliforniji je kupio vilu od 2,5 milijuna dolara, a fanovi kralja popa u Michaelovom najmlađem sinu vide najveću sličnost sa slavnim ocem. 

Najčitaniji članci