Obavijesti

Show

Komentari 27

Sin nije dobio ništa: Kirk je 60 mil. dolara ostavio udrugama

Sin nije dobio ništa: Kirk je 60 mil. dolara ostavio udrugama
13

Kirk nije ostavio novac svom sinu Michaelu, koji navodno ima zaradu u neto vrijednost od oko 300 milijuna dolara. Ipak, to što je Kirk novac ostavio udruzi nije čudno jer je uvijek bio poznat kao veliki humanitarac

VIDEO

Legendarni glumac i humanitarac Kirk Douglas preminuo je 6. veljače u dobi od 103 godine. Tužnu vijest s javnošću tad je podijelio njegov sin, glumac Michael Douglas (75).

arriving at the SBIFF

Michael tvrdi da mu je otac na samrti rekao kako treba glasati za Michaela Bloomberga (77) na predsjedničkim izborima. Michael je na skupu koji je imao u Madisonu u Wisconsinu u subotu, u sklopu Bloombergove kampanje, otkrio zadnje riječi njegova oca, piše Fox News.  Michael kaže da je Kirk prije smrti hvalio Bloomberga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

- Ne znam je li me zafrkavao ili ne, ali bile su to jedne od njegovih posljednjih riječi koje mi je rekao u bolnici. Zamolio me da mu se približim, a kad sam to učinio, on mi je rekao: 'Mike to može' - ispričao je Michael.

Britanski mediji sad su se raspisali o Kirkovoj ostavštini. Kako piše Daily Mail, glumac je navodno je čitavo bogatstvo u iznosu od 60 milijuna dolara ostavio u dobrotvorne svrhe.

Kirk nije ostavio novac svom sinu Michaelu, koji navodno ima zaradu u neto vrijednost od oko 300 milijuna dolara. Ipak, to što je Kirk novac ostavio udruzi nije čudno jer je uvijek bio poznat kao veliki humanitarac. 

2012 Vanity Fair Oscar party - Los Angeles

Ukupno će 60 milijuna dolara biti raspodijeljeno preko Douglas fondacije koju su osnovali Kirk i njegova supruga Anne (100).
Prema Mirroru, uključeno je Sveučilište St. Lawrence, Sinajski hram u Los Angelesu, kazalište Kirk Douglas i Dječja bolnica Los Angeles.

Kirk Douglas imao je dug život. U svojih 103 godine proživio je mnogo što se tiče privatnog i poslovnog života. Ostvario je uspješnu filmsku karijeru, dobio četvero sinova, unuke, dvaput se ženio, ljubovao je s mnogim poznatim damama.

Upitan je li što preostalo na 'listi želja', Kirk Douglas govorio je da je manje više ispunio sve svoje snove.

- Imao sam predivan život i imam fantastičnu obitelj. Zahvalan sam na svemu što mi je život pružio - zaključio je Kirk na proslavi jednog od svojih rođendana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin