Show

Komentari 27

Sin nije dobio ništa: Kirk je 60 mil. dolara ostavio udrugama

Sin nije dobio ništa: Kirk je 60 mil. dolara ostavio udrugama

Kirk nije ostavio novac svom sinu Michaelu, koji navodno ima zaradu u neto vrijednost od oko 300 milijuna dolara. Ipak, to što je Kirk novac ostavio udruzi nije čudno jer je uvijek bio poznat kao veliki humanitarac

Legendarni glumac i humanitarac Kirk Douglas preminuo je 6. veljače u dobi od 103 godine. Tužnu vijest s javnošću tad je podijelio njegov sin, glumac Michael Douglas (75).

Michael tvrdi da mu je otac na samrti rekao kako treba glasati za Michaela Bloomberga (77) na predsjedničkim izborima. Michael je na skupu koji je imao u Madisonu u Wisconsinu u subotu, u sklopu Bloombergove kampanje, otkrio zadnje riječi njegova oca, piše Fox News.  Michael kaže da je Kirk prije smrti hvalio Bloomberga.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne znam je li me zafrkavao ili ne, ali bile su to jedne od njegovih posljednjih riječi koje mi je rekao u bolnici. Zamolio me da mu se približim, a kad sam to učinio, on mi je rekao: 'Mike to može' - ispričao je Michael.

Britanski mediji sad su se raspisali o Kirkovoj ostavštini. Kako piše Daily Mail, glumac je navodno je čitavo bogatstvo u iznosu od 60 milijuna dolara ostavio u dobrotvorne svrhe.

Kirk nije ostavio novac svom sinu Michaelu, koji navodno ima zaradu u neto vrijednost od oko 300 milijuna dolara. Ipak, to što je Kirk novac ostavio udruzi nije čudno jer je uvijek bio poznat kao veliki humanitarac. 

Ukupno će 60 milijuna dolara biti raspodijeljeno preko Douglas fondacije koju su osnovali Kirk i njegova supruga Anne (100).
Prema Mirroru, uključeno je Sveučilište St. Lawrence, Sinajski hram u Los Angelesu, kazalište Kirk Douglas i Dječja bolnica Los Angeles.

Kirk Douglas imao je dug život. U svojih 103 godine proživio je mnogo što se tiče privatnog i poslovnog života. Ostvario je uspješnu filmsku karijeru, dobio četvero sinova, unuke, dvaput se ženio, ljubovao je s mnogim poznatim damama.

Upitan je li što preostalo na 'listi želja', Kirk Douglas govorio je da je manje više ispunio sve svoje snove.

- Imao sam predivan život i imam fantastičnu obitelj. Zahvalan sam na svemu što mi je život pružio - zaključio je Kirk na proslavi jednog od svojih rođendana.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci