Obavijesti

Show

Komentari 13

Sin pokojnog Ekrema Jevrića postao je internet senzacija

Sin pokojnog Ekrema Jevrića postao je internet senzacija
6

Ekrem Jevrić preminuo je prije četiri godine, a iza sebe je ostavio suprugu Igbalu s kojom je dobio četvoricu sinova: Enisa, Verdina, Hajrudina i Berata.  Jedan od njih danas je internet senzacija

VIDEO

Pjevača Ekrema Jevrića svi pamte po njegovom hitu 'Kuća pos'o' i sudjelovanju u reality programima. Prije četiri godine iznenada je preminuo u 55. godini u New Yorku gdje je živio s obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ekrem izveo svoj glazbeni hit

Pokretanje videa...

00:15

Mediji su tada prenijeli kako je krenuo na posao te je u automobilu doživio srčani udar. Kada je stigla Hitna pomoć, već je bilo kasno. Ekrem je iza sebe ostavio suprugu Igbalu s kojom je dobio četvoricu sinova: Enisa, Verdina, Hajrudina i Berata

Screenshot

Jedan od njih, Verdin, danas je popularan na društvenim mrežama. Redovito objavljuje fotografije iz teretane, putovanja, partyja... Dnevni Avaz piše kako Ekremov sin danas živi u New Yorku te radi u jednoj tamošnjoj sigurnosnoj službi. Djevojke su tamo, kažu, 'poludjele' za njim. 

U medijima se prvi put pojavio 2013. Jevrić je svojedobno isticao kako nije zadovoljan djevojkama svojih sinova te da im je i on tražio 'nešto'.

Ekrem je za života neprestano hvalio svoje sinove. Nekoliko mjeseci prije smrti rekao je kako ga djeca uzdržavaju.

Nadao se da će dobiti ulogu u filmu i da će moći od toga živjeti. Postao je internet zvijezda zahvaljujući pjesmi 'Kuća pos'o'.

Srčani udar: Ekrem Jevrić u 55. godini umro u New Yorku
Srčani udar: Ekrem Jevrić u 55. godini  umro u New Yorku

Jevrić je preko noći postao internet senzacija, a o njegovoj popularnosti pisao je čak i britanski 'Independent'. Sudjelovao je u snimanju za modni brend Dolce & Gabbana u kojem je glumio krojača, a pojavio se i u reality showu Farma.

Njegova supruga Igbala svojedobno je za Telegraf rekla kako živi sama te da je Ekremov grob prilično udaljen od njezina mjesta stanovanja. Zbog toga nema priliku posjećivati ga onoliko koliko bi htjela. Osim toga, nitko od reality sudionika koji su se s Ekremom družili nije se javio ni Igbali, ni njezinom sinovima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti