Obavijesti

Show

Komentari 13

Sinead O’Connor je promijenila ime: Upoznajte Magdu Davitt

Sinead O’Connor je promijenila ime: Upoznajte Magdu Davitt
1

Biram sreću i samopoštovanje. Nikada se neću vratiti nekome tko me ostavio da umrem. A to uključuje i 'Sinead ', koja je samu sebe ostavila da umre, napisala je

VIDEO

Posljednjih nekoliko mjeseci Sinead O’Connor (50) je objavama na društvenim mrežama nekoliko puta šokirala svijet - suicidalna, nesretna, izmučena bivša zvijezda očajnički je tražila pomoć.

Sada ju je, čini se, pronašla u Americi. Njena najnovija objava, na novom Facebook profilu pod imenom Magda Davitt, zvuči ohrabrujuće.. Naime, pjevačica će provesti tri mjeseca u jednom centru za liječenje psihičkih trauma u New  Jerseyju i to nakon što je punih 13 godina živjela s pogrešnom dijagnozom graničnog poremećaja ličnosti.

Boravak u centru i terapiju organizirao je za nju popularni američki psiholog dr. Phil, poznat je i po tome što je u vrijeme najžešće mentalne krize pomagao Britney Spears.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

On je Sinead nedavno ugostio u svojoj emisiji. Razgovor je imao ogroman odjek u svijetu jer je pjevačica odlučila otvoriti dušu i iznijeti sve svoje probleme pred milijunskom publikom.

Tada je progovorila o svojim ogromnim problemima s mentalnim, ali i fizičkim zdravljem, te ispričala jezivu priču o majčinom zlostavljanju koje je trpjela sve do tinejdžerskog doba.  Ispričala je kako je njezina majka Mary od malih nogu tukla i maltretirala, govorila joj da je ne voli i da nije željela kćer i kako je seksualno zlostavljala nju i njezinu braću.

Tada je objasnila i zašto je na Facebooku prije nekoliko mjeseci objavila video u kojem je rekla da će se ubiti. Nadala se da će njezina obitelj vidjeti i shvatiti koliko joj je loše. Ipak, pomoć je došla s jedne druge strane.

U samo nekoliko dana od emisije, promjena je velika. Ne samo da pjevačica ide na liječenje, nego je odlučila promijeniti život.

– Slavim što sam napokon dobila točnu dijagnozu. Nemam granični poremećaj ličnosti, nego sam bipolarna. Trebalo je proći 13 godina u kojima su mi irski liječnici govorili drugačije, da stvari napokon sjednu na svoje mjesto. Antidepresivi su vrlo opasni za ljude s bipolarnim poremećajem. Koristimo druge lijekove. to je, dakle, dijelom razlog zašto mi je toliko trebalo da se oporavim i od histerektomije i dvije godine trauma - napisala je-

– Sada uzimam prave lijekove i ostajem na terapiji. Ovo je najljepše mjesto na Zemlji. Zahvaljujući dr. Phillipu - dodala je. Također, pecačica tvrdi da se više nikada neće vratiti u rodnu Irsku i objašnjava promjenu imena.

– Biram sreću i samopoštovanje umjesto toga. Nikada se neću vratiti nekome tko me ostavio da umrem. A to uključuje i ' Sinead ', koja je samu sebe ostavila da umre i kriva je za sve poput svih drugih. Sad sam nova osoba - stoji u nastavku.

Dodala je i kako ta žena koja je postala, Magda, ima roditelje koji zaslužuju da se zovu roditeljima. sugerirajući pritom na svoj odnos s majkom koja je poginula u prometnoj nesreći kada je ona imala 19. godina. Dvije godine kasnije dospjela je pjesmom 'Nothing compares to you' na svjetske top liste.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju