Obavijesti

Show

Komentari 1

Siniša će imati duet s gostom iznenađenja, Lu postaje Sevka

Siniša će imati duet s gostom iznenađenja, Lu postaje Sevka
7

I ovoga tjedna gledatelje showa 'Tvoje lice zvuči poznato' očekuju zanimljive transformacije kandidata. Između ostalih, Fabijan Pavao na pozornicu će doći kao Bon Jovi

VIDEO

Nakon što je u prošloj epizodi utjelovila američku pjevačku zvijezdu Katy Perry (35), Nedu Parmać (35) u sljedećoj epizodi glazbenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gledat ćemo kao pjevačicu Fleur East (32).

- Bit ću ljuti bombončić, jer ona je 'spicy' - rekla je Neda te dodala da je energična koreografija koju mora izvesti dosta 'tvrda', a ona je inače dok pleše prilično opuštena pa će to morati dodatno vježbati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

show 01:10

- Voljela bih da mogu skakati i pjevati u isto vrijeme - kazala je Neda upitana o najvećem izazovu s kojim se suočila tijekom pripreme svog najnovijeg zadatka.

Mario Valentić (40) na pozornici će ovoga puta biti u dvostrukoj ulozi - Sean Paul (47) i Becky G. (23) Osim muškarca koji će izaći pred žiri i publiku, na ekranu ćemo ga gledati kao veoma atraktivnu i zavodljivu žensku pjevačicu Becky G u pjesmi 'Mad Love'.

- Kad sam vidio riječi, shvatio sam da ne razumijem ništa što taj frajer pjeva, ali kad sam ih naučio krenula je zabava - rekao je Mario te dodao da je ovo pjesma koja zahtjeva zagrijavanje stolice.

- Morao sam sjesti i minuciozno usporavati pjesmu da poslušam što Sean Paul pjeva - kazao je Mario.

U prošloj epizodi gledali smo je kao legendarnu Tinu Turner (80), a u sljedećoj će Lana Klingor Mihić (40) na pozornicu doći kao Pharrell Williams (47), iznimno talentirani pjevač koji je osvojio nekoliko Grammyja.

- Trebam se pretvoriti u muški vokal. Na početku je on dosta dubok, a na kraju je u falsetu - rekla je Lana dodavši da joj je Pharell osobno jako simpatičan.

Neda: 'Snimam pjesme, ali što se tiče koncerata, plakala bih'
Neda: 'Snimam pjesme, ali što se tiče koncerata, plakala bih'

Fabijan Pavao Medvešek (27) na pozornicu u sljedećoj epizodi izlazi kao Bon Jovi (58) i vraća nas u 1986. godinu.

- Već sam nekoliko puta zaboravio da ću dobiti kosu i da će je biti po svugdje, jer utjelovljujem muško pa na to zaboravim. Dobio sam i čizme, imaju i petu i špic. Drago mi je da sam to dobio, jer nekada razmišljam da bih volio doći u situaciju da nosim takve čizme -ispričao je Fabijan te dodao da se nada da će uspjeti prenijeti barem dio atmosfere iz vremena kada je Bon Jovi osvajao publiku pjesmom 'You give love a bad name'.

U sljedećoj epizodi Siniša Ružić (51) utjelovit će oskarovku Renée Zellweger (51), a binu će dijeliti s bivšim natjecateljem showa Daliborom Petkom koji će nastupiti kao Catherine Zeta Jones (51). Njih dvojica ove će nedjelje donijeti atmosferu mjuzikla Chicago u brojne domove gledatelje showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Lu Jakelić gledat ćemo kao kraljicu estrade Severinu (48). Marko Braić (29) transformirat će se u Arethu Franklin, dok će Marina Orsag utjeloviti Gorana Bregovića (70).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin