Show

Komentari 12

Sinovi se s Britney 'razbacali' na bini povodom kraja turneje

Sinovi se s Britney 'razbacali' na bini povodom kraja turneje

Osim sinova Seana Prestona (6) i Jaydena Jamesa (5) Britney Spears su se na posljednjem koncertu u turneji pridružili i dečko, majka, nećakinja i sestra

Dvojica sinova Britney Spears (30) pridružili su se majci na pozornici tijekom njezinog posljednjeg koncerta turneje Femme Fatale u Puerto Ricu. Sean Preston (6) i Jayden James (5) na pozornicu su stigli u istim majicama na prugice i pokazali svoje plesne korake. Dok je Sean veselo plesao, nešto suzdržaniji Jayden nakon nekog vremena završio je u naručju njezina dečka Jasona Trawicka. Britney, koja je na sebi imala grudnjak i vruće hlačice, djelovala je veoma sretno što su se njezini dječaci našli na pozornici tijekom izvođenja njezinog singla 'I Wanna Go'. Osim dječaka, Britney su se na pozornici pridružili i sestra Jamie Lynn, nećakinja Maddie i majka Lynn. 

Iako je tijekom jednog intervjua izjavila kako bi bila sretna da sinovi jednog dana krenu njezinim koracima, pjevačica ne skriva da bi se prema njima u tom slučaju odnosila veoma zaštitnički. Nakon nastupa na Twitteru je objavila kako je došao kraj njezinoj šestomjesečnoj turneji Femme Fatale. Britney ima razloga za veselje jer se, prema pisanju RadarOnlinea, nakon turneje s obitelji seli u luksuzni dom koji ima teretanu, bazen, kino i pub.