Obavijesti

Show

Komentari 210

Širi se lažna izjava Mirte Šurjak: Ponižavajuće! Zvat ću institucije

Širi se lažna izjava Mirte Šurjak: Ponižavajuće! Zvat ću institucije
10

Na jednoj stranici osvanule je Mirtina fotografija ispod koje stoji lažna izjava: Skinut ću se gola ako povežete tri pobjede za redom'. Šurjak je otkrila kako je prisiljena potražiti pomoć nadležnih institucija.

VIDEO

Sportska novinarka, voditeljica i velika navijačica Hajduka, Mirta Šurjak (35) posljednjih dana na meti je lažnih profila koji svojim objavama pokušavaju naštetiti njezinom ugledu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Mirotm Šurjak

Naime, na jednoj stranici osvanule je Mirtina fotografija ispod koje stoji lažna izjava: Skinut ću se gola ako povežete tri pobjede za redom'. Mirta je u intervjuu za Tportal otkrila kako je prisiljena potražiti pomoć nadležnih institucija zbog klevete i lažnog predstavljanja. 

- Zgrožena sam ovakvom zloupotrebom i plasiranjem laži mojih tobožnjih izjava. Želim da javnost zna da ovu, ni sličnu krajnje ponižavajuće izjave, nikada i nigdje nisam dala. Tako nešto graničilo bi s krajnjim neukusom i omalovažavanjem žena uopće i kluba koji se spominje. Za izjavu koju je objavila Facebook stranica reagirala sam odmah i upozorila autore. Tobožnja izjava skinuta je odmah, ali nažalost neki je i dalje prenose kao autentičnu - rekla je Mirta za Tportal pa dodala: 

- Nažalost, to je još jedan primjer što se sve u našem društvu dopušta na društvenim mrežama. I stoga ću zbog nanošene štete mojoj časti i ugledu biti prisiljena zatražiti pomoć od nadležnih institucija, koje će nadam se odraditi posao kako treba, kako se ovakve stvari ubuduće ne bi ubuduće ni događale ni meni osobno ni ostalim ženama. I ovo je jedan od primjera koje sam doživjela a koje potvrđuju svu istinitost spolne diskriminacije žena u našem društvu, a pogotovo onih izloženih javnosti - dodala je Splićanka. 

Brojni pratitelji pružili su joj podršku u ovim teškim trenutcima komentirajući kako su javne osobe često na meti hejtera koji žele uništiti njihovu reputaciju. 

Pokretanje videa...

Mirta Šurjak 00:16
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 210
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...