Obavijesti

Show

Komentari 11

Sjećate li se Alin iz hrvatskog Top modela? Bavi se šivanjem

Sjećate li se Alin iz hrvatskog Top modela? Bavi se šivanjem
9

Fanovi koji prilaze ovim reality zvijezdama nisu sigurni jesu li to zaista oni. Nakon sudjelovanja u televizijskom showu potpuno su se fizički promijenili....

VIDEO

Sabina Santl (34) bila je zvijezda “Big Brothera” 2008., a danas je, tvrdi, uspješna modna blogerica. Osječanka se od izlaska iz BB-a uvelike promijenila. Postala je sretna majka dviju djevojčica Alise i Elene, a tu je i novi stajling.

Modna blogerica održava liniju teretanom te trenira tri puta na tjedan.

- Vježbam zbog zdravlja, ali i izgleda, koji je važan u mom poslu - kaže Santl. Ne srami se silikona i naziva ih svojom najboljom investicijom, a u svemu joj je velika potpora suprug.

- Grudi sam radila i moram reći da je to najbolja investicija jer se osjećam ženstvenije i privlačnije. Guza je 100% prirodna, ali me mnogi pitaju je li umjetna. Ne zamjeram im, ali oduvijek imam okrugli oblik guze - kaže Sabina.

Big Brother zvijezda ima novi imidž: 'Svi me traže autogram'
Big Brother zvijezda ima novi imidž: 'Svi me traže autogram'

Osječanka je sudjelovala u petoj sezoni “Big Brothera” koja se odvijala na Tajlandu. U kući je izdržala 61 dan, a kolege u showu su joj bili, između ostalih, Rina Dehni (34), Ivan Mitrović Mrkvica (33) i Monika Imerović (30). Rina i Mrkvica javnosti su ostali poznati po vrućim scenama iz jacuzzija.

RTL

Rina se nerijetko pojavljivala u javnost te je još jedanput ušla u “Big Brother” kuću, a Mitrović je u međuvremenu drastično promijenio izgled - pustio kosu i bradu te postao trener atletike i kondicijske pripreme u AK Dinamo Zrinjevac. Postao je otac krajem prosinca prošle godine djevojčice Mari.

- Na početku 2018. znao sam da će ova godina biti jako posebna po nečemu, ali nisam znao po čemu. Svakako je posebno - komentirao je Mitrović, a nekoliko dana poslije objavio i da je “pala” kupnja prvih pelena za bebu. S Rinom i Mrkvicom je u BB kući bila i Monika Imerović ex Bukovac koja je danas poznata fitness trenerica. I zvijezda “Big Brothera” Hamdija Seferović (41) promijenio je izgled.

Hamdija je osvojio simpatije publike 2005., kad je pobijedio u drugoj sezoni. Osvojio je milijun kuna i uložio ih u gradnju kuće za suprugu i dvoje djece te otvaranje kafića. Nakon showa smiješila mu se i glumačka karijera. Imao je sporednu ulogu u sapunici “Zabranjena ljubav”. No Seferović je nakon showa sudjelovao i u nekoliko skandala. Hamdija danas izgleda “skockano”. Svoju je dugu kosu skratio te izgleda puno krupnije nego prije. Na društvenim mrežama je aktivan te se hvali putovanjima i idiličnim trenucima s obitelji. U tajnosti mu sude na zagrebačkom Kaznenom sudu zbog prijetnji smrću frizerki Nataši iz Šibenika.

Davor Višnjić/Pixsell

I Barbari Peterčić (26) život se promijenio nakon showa “Farma”. Gledatelji “Farme” joj i dalje prilaze, ali često znaju biti sramežljivi jer nisu sigurni je li to zapravo ona. Naime, Barbara je smršavjela više od 20 kilograma otkad je napustila popularni reality.

- Ljudi su me navikli vidjeti onakvu i onaj tko me sve ovo vrijeme nije vidio ne zna da sam smršavjela i promijenila svoj način života. Odem često u teretanu i to sam jako zavoljela. S roditeljima sam pokrenula vlastitu tvrtku. U show bih se opet vratila. I bila bih ista jer nisam ništa glumila - priča Barbara. Javnost ju je prozvala “fatalnom Barbi” jer su se svi momci okupljali oko nje.

- Dečki kažu da ih privlači način na koji s njima razgovaram. Podrška sam im u svemu i pravi prijatelj. Kažu mi da sam slatka i da imam prekrasne oči. Ali vrlo sam prizemljena i zapravo sebe ne smatram fatalnom osobom - rekla je svojedobno bivša farmerica.

Video zvijezde Big Brothera je hit: Ima 19 milijuna pregleda
Video zvijezde Big Brothera je hit: Ima 19 milijuna pregleda

Poput Barbare, i Sandra Blažina (27), sudionica “Ljubavi na selu” drastično je promijenila izgled. Smršavjela je više od dvadeset kilograma, ošišala dugu kosu i postala plavuša. U showu je bila u potrazi za jednostavnim momkom koji će je oboriti na prvi pogled. Zaljubila se u Tina Mirta, s kojim se i zaručila.

I Alin Horvat (31) se fizički promijenila nakon sudjelovanja u realityju.

Alin je bivša sudionica “Top modela”, a danas ima svoj krojački salon. Iako nije pobijedila, nakon showa su joj predviđali uspješnu karijeru. Emisija joj je bila odskočna daska. Dobivala je ponude za Milano, New York i Rim, modne piste o kojima mnoge manekenke tek sanjaju. Iste je godine bila na natjecanju za Miss Zagreba, ali se predomislila.

Pokretanje videa...

02:01

- Shvatila sam da ne želim to izgladnjivanje i sve popratno što dolazi uz posao manekenke. Čula sam da neke djevojke jedu vatu da bi bile mršave. Pa nisam luda da to radim! - zaključila je. Vrijeme je pokazalo da je bila u pravu. Nekoliko godina nakon emisije pala je i slomila koljeno. Nije se mogla kretati, pa je dobila nekoliko kilograma, ali je i pronašla svoju veliku strast - šivanje.

NEMOGUĆE MU JE ODOLJETI: Ovaj horoskopski znak svi žele u krevetu 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'