Show

Komentari 19

Sjećate li se Marije? Tražila je ljubav kod Mije Matića i u Pet spojeva tjedno, a sad opet ljubi

Sjećate li se Marije? Tražila je ljubav kod Mije Matića i u Pet spojeva tjedno, a sad opet ljubi

Njezin tip muškarca su i pametani, zabavni, ali i oni koji su s njom voljni razgovarati o problemima u vezi. S druge strane, lako je može odbiti dečko koji se ponaša kao da je 'sišao s brda' i koji je indiferentan

Maria Protulipac, inače medicinska sestra iz Karlovca, tražila je ljubav 2019. kod Mije Matića, drugog Gospodina Savršenog. Ovih dana imali smo je prilike gledati i u novom showu Pet spojeva tjedno, gdje se borila za Zagrepčanina Matiju Hakalu. No, svoju srodnu dušu upoznala je tek nakon emisija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Radi se o sugrađaninu iz Karlovca, a o njemu Maria nije previše toga otkrila. Tek to da je riječ o ozbiljnoj vezi, piše RTL.

Maria se dotaknula i 'Pet spojeva tjedno'. Priznala je kako se prijavila na nagovor prijatelja te da bi iskusila nešto novo, a nipošto radi samopromocije, kako je Hakala naglasio. Matija ju je prvu izbacio iz showa, a kaže kako se ni on njoj nije previše svidio.

 - Mislim da je dečko na mjestu, ali nisam ga imala priliku bolje upoznati - rekla je.

Inače, Maria sebe opisuje kao društvenu, zabavnu, osjećajnu osobu, ali priznaje da će teško osvojiti dečka svojim kulinarskim umijećem jer ne zna kuhati. Njezin tip muškarca su i pametani, zabavni, ali i oni koji su s njom voljni razgovarati o problemima u vezi. S druge strane, lako je može odbiti dečko koji se ponaša kao da je 'sišao s brda' i koji je indiferentan.

POGLEDAJTE VIDEO: TKO JE KRIV S JURAJEM ŠEBALJEM

Najčitaniji članci