Show

Komentari 10

Sjećate li se nje iz 'Gospodina savršenog'? Šest frajera sad se bori za Moniku u novom showu

Sjećate li se nje iz 'Gospodina savršenog'? Šest frajera sad se bori za Moniku u novom showu

Opisuje se kao marljiva, snalažljiva i pravedna osoba, vrlo je uporna i osjećajna te je pravom muškarcu spremna dati bezuvjetnu ljubav i oslonac, a isto očekuje zauzvrat

Moniku Kelčec (33), iz Siska, prije nekoliko godina gledatelji ispred malih ekrana upoznali su u showu 'Gospodin savršeni', a sada će se za njenu ljubav boriti čak šest muškaraca u novom showu 'Pet frajera tjedno', piše rtl.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, ova zanosna brineta radi kao viša stručna suradnica za prostorno uređenje i graditeljstvo, a svaki slobodan trenutak trudi se provesti u prirodi, okružena životinjama.

Opisuje se kao marljiva, snalažljiva i pravedna osoba, vrlo je uporna i osjećajna te je pravom muškarcu spremna dati bezuvjetnu ljubav i oslonac, a isto očekuje zauzvrat. Svi problemi ovoga svijeta padnu u zaborav kad je Monika na svom omiljenome mjestu - ranču s konjima, koje naprosto obožava. 

U show 'Gospodin savršeni' prijavila se 2019. godine, a tada je rekla da je htjela iskusiti nešto novo te vidjeti kako funkcionira pred kamerama i u kući s ostalima djevojkama. Prisjetimo se, Monika je show napustila svojom odlukom.

Najčitaniji članci