Obavijesti

Show

Komentari 29

Sjećate se Bibinog svijeta? Evo gdje su danas glumci iz serije

Sjećate se Bibinog svijeta? Evo gdje su danas glumci iz serije
11

Gledatelji su komentirali kako i sada znaju pogledati tu seriju jer ih nasmije do suza. Ako je suditi po komentarima, zabavlja ih to što je Biba stalno mrzovoljna i bez dlake na jeziku pa svima kaže ono što ih ide

VIDEO

Mali dućan bilo je mjesto na kojem su radile blagajnice Biserka Biba FrukĐurđa Hrković, njihovi suradnici Milivoj Babić, Vlado Krunčić i njihov šef Janko Piškorić. Koliko god se zaposlenici trudili da sve bude idealno, uvijek bi nešto krenulo po zlu.

POGLEDAJTE VIDEO: Glumice uprizorile Shakespeareove drame

Pokretanje videa...

05:09

Biba je često znala upasti u nevolje i komične situacije i to zbog svog britkog jezika. Riječ je o seriji 'Bibin svijet', čija je zadnja epizoda emitirana na današnji dan prije 10 godina.

Glumicu Anu Begić Tahiri (41), koja je igrala glavnu junakinju Bibu, otada smo gledali u raznim ulogama, od kazališta do malih ekrana. Trenutačno je pratimo u seriji 'Dar Mar'. Udala se u listopadu 2010. za Danijela Tahirija, a u svibnju 2011. rodila je curicu Lanu (9). 

Slavica Knežević (65) u srednjoj školi je znala da će biti glumica, iako je jedno vrijeme mislila da je studij elektrotehnike pravi izbor. Nasreću, predomislila se i danas je sretna izborom profesije. Danas glumi, režira, ali i radi na Akademiji s mladim glumcima.

Amar Bukvić (39) glumi u matičnom kazalištu Gavella, a glumio je i u serijama i filmovima. Uživa s obitelji; suprugom Almom, sinom Amanom (5) i kćeri Amal (2). 

Gledatelji su obožavali pratiti njihove zgode, a neki i sada kažu da im je to najbolja serija ikad. 

- I dalje su smiješni. Baš ih volim pogledati - napisao je jedan, a drugi dodao: 

- Svašta se promijenilo, ali za mene to ostaje najbolja serija. 

Glumac, producent i scenarist Matija Jakšeković (38), koji je u seriji igrao Vladu Krunčića, sredinom rujna suočio se s dijagnozom zloćudnog tumora testisa. O svojoj borbi je odlučio progovoriti prije mjesec dana da bi svojim primjerom spasio živote onih neodlučnih, koji zbog pandemije i straha od zaraze koronavirusom ne odlaze na pregled kod liječnika. Karcinom mu je otkriven u ranoj fazi pa su prognoze za njegovo ozdravljenje i te kako optimistične.

Knežević: 'Nikad ne bi trebalo prestati učiti i raditi na sebi'
Knežević: 'Nikad ne bi trebalo prestati učiti i raditi na sebi'

- Mislim da je jako važno naglasiti koliko je bitno na vrijeme otkriti karcinom. Dakle, bez obzira na pandemiju koronavirusa, svatko tko ima i najmanju sumnju da nešto nije u redu, treba bez odgode napraviti pretrage, jednako kao što nitko ne bi trebao odgađati svoje redovite kontrolne preglede - istaknuo je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao