Show

Komentari 136

Sjećate se Damira? U 'Farmi' je ljubio hostesu Laru, pjevao je u 'Supertalentu', a sad traži ženu

Sjećate se Damira? U 'Farmi' je ljubio hostesu Laru, pjevao je u 'Supertalentu', a sad traži ženu

Okušao se farmer Damir Toplek i u dramskoj seriji 'Krv nije voda', gdje su uglavnom glumci amateri. Damir je ipak 2016. više zapeo za oko gledateljima kad se prijavio u show 'Farma' s tadašnjom djevojkom

Čakovčanin Damir Toplek (45) iz nove 14. sezone “Ljubavi na selu” mnogim je gledateljima poznata faca od ranije. Vječni mladić, kako sebe opisuje, došao je u show pronaći ženu, a moguće i ostvariti se kao otac.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Želim da buduća odabranica bude jednostavna, srdačna, spontana i simpatična - kaže inženjer strojarstva. Damir se još 2011. natjecao u “Supertalentu”, ali točka je bila zabavnog karaktera pa nije daleko dogurao. S prijateljicom Valerijom Kolić prijavio se kao “Red carpet duo”.

- Našli smo se preko Facebooka. Ja obožavam karaoke - rekao je Toplek. Bili su u kategoriji showmana. Uz pjesme poput “Ja sam vlak” i “Supermen” plesali su i pjevali pa ispali nakon audicije.

Okušao se farmer i u dramskoj seriji “Krv nije voda”, gdje su uglavnom glumci amateri. Damir je ipak 2016. više “zapeo za oko” gledateljima kad se prijavio u show “Farma” s tadašnjom djevojkom, hostesom Larom Đunđuš i njezinom sestrom Sarom Đunđuš.

Par je glavnu nagradu od pola milijuna kuna htio potrošiti, kako su rekli, na otplaćivanje kredita, kupnju stana, auta, putovanja i pse lutalice u azilima. No te je godine pobijedio Goran Kaleb iz Rogotina kraj Ploča.

Damir i Sara bili su tri godine u vezi, a raskinuli su samo šest mjeseci nakon izlaska iz “Farme”. Velika ljubav je pukla.

- Ona je bila puno mlađa od mene, čak 19 godina. Ja sam i malo otkačen pa je možda i to smetalo - rekao je Toplek za bivšu djevojku koju je, kako nam je otkrio, upoznao u zajedničkom društvu. No Damiru je najdulja veza, kako je rekao u utorak navečer u “Ljubavi na selu”, trajala čak 13 godina.

- Ta djevojka je bila moja srodna duša, ali nas je, nažalost, razdvojio život. No ne gubim nadu, već se sad želim istinski zaljubiti i skrasiti, a jednog bih dana volio postati i otac - kaže Damir za RTL.

Za sebe kaže da je sportski tip, pozitivan i jednostavan, obožava izlaske, partijanje do jutra, karaoke i ističe da je stalno u pokretu, što potvrđuju i njegovi prijatelji, a iz takta ga mogu izbaciti laži i prevare. Mnogi mu, tvrdi, govore da izgleda mlađe od svojih godina. Živi s roditeljima u Ivanovcu kraj Čakovca, a pomaže im u brizi oko kuće i dvorišta. Svoju je spavaću sobu ukrasio u afričkom stilu, a dnevna soba mu je za party. Pokazao je i kako vozi Audi TT te djevojke pozvao da mu šalju pisma i dođu na imanje od 1000 kvadrata.

Najčitaniji članci