Obavijesti

Show

Komentari 15

Skandal u Rijeci: Massimo, hoćeš li s nama šmrkati?

Skandal u Rijeci: Massimo, hoćeš li s nama šmrkati?
4

“Bijele udovice” su snimajući skeč pitale pjevača, bivšeg ovisnika, hoće li se s njima nadrogirati zbog čega je Massimo dobio "teži živčani slom"

VIDEO

Minutu prije izlaska na pozornicu, do mene su došli neki ljudi s kamerom. Pitali su me jesam li sretan čovjek, te hoću li s njima ići šmrkati, prepričavao je uznemireni Massimo Savić (46) scenu prije početka njegova riječkog koncerta. 
- Šokiran, odmaknuo sam se od njih. Tada su mi rekli kako su to 'Bijele udovice’ koje snimaju skeč. Okrenuo sam se prema njima, a oni su si uz vriskanje bacali brašno po licu simulirajući ušmrkivanje kokaina - govori Massimo, koji je, kako kaže, nakon toga doživio teži živčani slom. Svjestan je da su samo snimali skeč, ali osuđuje drsko i bezobrazno ponašanje u krivo vrijeme. Nakon provokacije, Massimo se jednom od njih čak i unio u lice: “Dobro da nisam krenuo na vas. Ipak, kontrolirat ću se”, vikao je.
- Mi smo se tada povukli. Žao mi je što se Massimo tako ponio nakon što se kamera ugasila. To je sve dio showa. Šalili smo se. Nikoga nismo željeli uvrijediti. Očito njega bole pitanja o prošlosti, ali to nije naš problem - ispričao je jedan od “Udovica”, Ivan Corneretto. Massimo je od šoka morao sjesti. Jedva se popeo na binu kako bi mu dodijelili Zlatnu ploču.
- Nije istina da su zaštitari, kojih nije niti bilo, 'Udovicama’ zaprijetili da izbrišu snimku. Moj kolega ih je to lijepo zamolio - završava.


NAJDRAŽI IM IPAK ANTE I SIMONICA
Bračni par Gotovac stalno je na udaru “Bijelih udovica”.
- Vidite kako se oni znaju šaliti na svoj račun. Ako netko zna prihvatiti naše brutalne šale, tada mu pružimo ruku jer ima smisla za humor - kaže Ivan. “Udovicama” je Simona prekrasna žena, a Ante jedan lijep i naočit gospodin. Za grudi Gianne Apostolski rekle su da “jedna gleda na Grčku, a druga na Učku.”

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...