Odvjetnik Mike Aleksića iznio šokantne detalje: Ako čovjek nema prostatu, može li silovati? | 24sata
Obavijesti

Show

Skandalozna obrana Mike Aleksića: 'Ako čovjek nema prostatu, može li onda silovati?'

Skandalozna obrana Mike Aleksića: 'Ako čovjek nema prostatu, može li onda silovati?'
7

Samo ću reći jednu jednostavnu stvar koja bi svima trebala biti jasna. Iz zdravstvenih razloga, Miroslavu Aleksiću je prije nekoliko godina odstranjena prostata, govori Zoran Jakovljević

VIDEO

Odvjetnik učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (69), Zoran Jakovljević, iznio je šokantne detalje u svrhu obrane svog klijenta nakon brojnih optužbi za seksualno zlostavljanje, prenosi Espreso.rs. Zoran je izjavio kako je nezadovoljan načinom kako su mediji pisali o ovom slučaju te je nedopustivo, po njegovo mišljenju, da anonimni ljudi daju takve informacije, za koje kaže da su laži. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zlostavljanje glumica

Pokretanje videa...

Glumice i napadi 01:25

- Odbio sam pojavljivati se u televizijskim emisijama, prvenstveno zbog takvog stava medija. Ja ne znam kako bih postupio da sam na njegovom mjestu. Svi ti napadi, anonimne izjave i svjedoci koji daju cijele intervjue u medijima, bez imena i prezime, to je nedopustivo - rekao je Jakovljević.

Odvjetnik tvrdi da će izbjegavati davanje izjava te želi slučaj voditi na sudu. Kaže kako imaju jake dokaze za obranu i čekaju odgovarajući trenutak da sve iznesu u javnost.

- Snimke koje se spominju u medijima čak nisu ni ključne ni važne. Samo ću reći jednu jednostavnu stvar koja bi svima trebala biti jasna. Iz zdravstvenih razloga, Miroslavu Aleksiću je prije nekoliko godina odstranjena prostata. Može li čovjek koji nema prostatu počiniti silovanje? Čekamo samo da vidimo s kim se suočavamo jer svakog dana navodno isplivavaju novi slučajevi. Ne treba žuriti, treba ovaj slučaj istjerati do kraja - rekao je odvjetnik.

Beograd: Odvjetnik Miroslava Mike Aleksića dolazi na sud

Odvjetnik Svetozar Vujačić objasnio je kako za silovanje nije neophodno da dođe do spolnog odnosa.

- Ukoliko čovjek koji je optužen za silovanje zaista ima zdravstveni i medicinski nedostatak koji onemogućava ovakvu radnju, sudski vještak će to utvrditi zdravstvenim pregledom. Ako postoji bilo kakva sumnja u to, iz bilo kojeg razloga, pregled će obaviti odbor sudskih vještaka - rekao je Svetozar Vujačić.

Ruši holivudske moćnike, a sad ljubi bivšeg supruga Nine Morić
Ruši holivudske moćnike, a sad ljubi bivšeg supruga Nine Morić

Prema definiciji iz Krivičnog zakonika Republike Srbije, silovanje se definira kao 'obljuba ili s njom izjednačen čin upotrebe sile ili prijetnjom da će neposredno napasti na život ili tijelo tog ili njemu bliskog lica'. To znači da ne mora doći do spolnog odnosa da bi netko bio optužen za silovanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Indiru i Miroslava osim braka vežu i dvije tvrtke: Doznali smo koliko su zaradili prošle godine
KRAH LJUBAVI

Indiru i Miroslava osim braka vežu i dvije tvrtke: Doznali smo koliko su zaradili prošle godine

Plus+ Nakon 11 godina Indira i Miroslav Levak okončali su brak, no ostaju u poslovnim odnosima. Kako neslužbeno doznajemo, Indira je u međuvremenu prodala stan koji je sama uredila
Oprah već mjesecima gubi kile: Evo kako izgleda sad u tajicama
PRVO TRENING PA KAVA

Oprah već mjesecima gubi kile: Evo kako izgleda sad u tajicama

Plave tajice i majica dugih rukava, odjevna je kombinacija u kojoj je Oprah odlučila doći na trening, a zatim se počastila kavom. Promijenila je životni stil, ali i priznala da koristi lijekove koji joj pomažu s kilažom