Obavijesti

Show

Komentari 0

Ruši holivudske moćnike, a sad ljubi bivšeg supruga Nine Morić

Ruši holivudske moćnike, a sad ljubi bivšeg supruga Nine Morić

Svjedočanstvo Asije Argento bilo je jedno od ključnih u suđenju predatoru Harveyju Weinsteinu, a nakon njega optužila je za silovanje i redatelja Roba Cohena. Podršku joj pruža i bivši muž Nine Morić

Jedna od liderica #MeToo pokreta, talijanska glumica, pjevačica i redateljica Asia Argento (45) istovremeno se našla u medijskoj žiži zbog čak dvije različite priče. Za seksualno zlostavljanje prvo je okrivila redatelja filma ‘Brzi i žestoki’, Roba Cohena (71), s kojim je radila na franšizi ‘xXx’. Tamo je imala glavnu ulogu uz glumce Vina Diesela (53) i Samuela L. Jacksona (72). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Ovo je prvi put da pričam o Cohenu. Zlostavljao me. Natjerao me da popijem GHB (droga koja se najčešće koristi za silovanje), imao je punu bocu toga - rekla je Argento.

Glumica o redatelju hita ‘Brzi i žestoki‘: Probudila sam se gola kod njega, drogirao me pićem
Glumica o redatelju hita ‘Brzi i žestoki‘: Probudila sam se gola kod njega, drogirao me pićem

Dodala je kako tada nije imala pojma što je to i što joj se dogodilo. Zlostavljanje se, kaže, dogodilo 2002. godine prilikom snimanja filma, a nije ovo prva optužba za seksualno zlostavljanje s kojom se susreo kontroverzni redatelj. Sve ih je redom odbacio.

Talijanskim medijima zanimljivija je pak priča o tome jesu li Asia Argento i Fabrizio Corona (46), bivši muž Nine Morić, u vezi ili nisu. Nakon nekoliko novih prisnih fotografija ponovno nagađaju da jesu, no kako je Coronin život ionako jedan veliki reality show, pitanje je to na koje čak ni poslovično dobro upućeni tamošnji tabloidi nemaju pouzdan odgovor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by asiaargento (@asiaargento)

Kao kudikamo važnija tema svakako se ipak nameće priča o Argento i Cohenu, a ne bi to bio prvi holivudski velikan kojeg je ‘srušila’. Predator Harvey Weinstein (68) već služi svoju zatvorsku kaznu, a među desecima nesretnih žena koje je silovao i zlostavljao godinama, svojedobno se našla i Argento. Njezina ispovijest na sudu bila je jedno od ključnih svjedočenja.

2013 TIFF premiere: "Can a Song Save your Life?"

Valja spomenuti i kako se kći Darija Argenta (80), kultnog redatelja filmova strave, našla u dijametralno suprotnoj poziciji prije dvije godine. Tada ju je glumac Jimmy Bennett (24), kojem je igrala majku na setu, optužio da ga je seksualno iskoristila kad je imao 17 godina.

Asia je to demantirala, no NY Times je objavio zajedničku fotografiju koja joj ne ide u prilog, kao i transkript njezinih poruka u kojima Argento kasnije piše kako je mislila da je mladić punoljetan. Bennett se iz optužbe povukao nakon što mu je, navodno, pozamašnu svotu na račun isplatio Anthony Bourdain, pokojni slavni kuhar, pisac i televizijska zvijezda te tadašnji partner talijanske glumice.