Show

Komentari 57

Skandalozni britanski reality: 'Vruća noć' koštala ju je titule

Skandalozni britanski reality: 'Vruća noć' koštala ju je titule

Zara je bila aktualna misica Velike Britanije kad se natjecala u showu 'Love Island' pa su joj zbog seksa pred kamerama oduzeli titulu, a Emma je imala spolni odnos s Terryjem pred svima, čak i pred bivšim dečkom

Iako na našim prostorima srpski realityji dobivaju veliku popularnost zbog neuobičajenih stvari koje se tamo odvijaju, ni britanski nisu puno drukčiji. U reality showu 'Love Island', koji se emitira od 2015. godine, cilj je pronaći srodnu dušu. Uđe jednak broj muškaraca i žena u vilu gdje opstaju samo oni koji si nađu partnera. Budući da su u pitanju ljubavne veze, bude puno ljubomore, svađanja, ali i spolnih odnosa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Upravo 2015. godine spolni odnos koštao je titule bivšu misicu Velike Britanije, Zaru Holland (24). Tijekom jedne noći u sobi, u koju kandidati idu samo ako im producenti odobre, Zara je 'pala' na Alexa Bowena i imala 'vruću' noć.

Tad je Zara bila aktualna misica države, a dan nakon dobila je pismo gdje je organizacija odlučila da joj zbog njezinih postupaka ukidaju titulu. 

'Love Island' toliko je popularan da mnogi ostavljaju djevojke kako bi ušli u show. Jamie Jewitt i Theo Campbell jedni su od njih, a obojica su bili u sezoni 2017.

- Jednu noć smo sjedili i skupa gledali show, ogovarajući djevojke unutra. Pet dana nakon pokušao je spavati s njima u vili. Osjećala sam se jadno - rekla je Jamiejeva bivša djevojka Georgia. Ipak, Jamie je u showu pronašao djevojku Camillu Thurlow (30) s kojom je i dalje u vezi.

Camilla je nogometna direktorica koju je javnost britanskog realityja zapamtila po aferi s princem Harryjem (34). Kako su strani mediji pisali, Camilla i Harry sreli su se u jednom londonskom noćnom klubu i poljubili. Njezini protivnici u showu saznali su za to, a kad su ju pitali kratko im je odgovorila 'dama ne priča takve stvari', što su oni shvatili kao potvrdu. 

Nekoliko puta dogodilo se da su se bivše djevojke odnosno dečki prijavili u show samo jer su njihovi partneri bili unutra. Smetalo im je što ljube druge pred kamerama. Tako je u sezoni iz 2016. Tomas Powell bio sa Sophie Grandon. Njegova bivša djevojka Emma-Jane Woodhams, s kojom je posljednjom bio prije ulaska u show, prijavila se i ušla u vilu.

Zbog njenog dolaska Sophie i Tom su se često svađali, a najpapreniji trenutak bio je kad se Emma-Jane seksala s Terryjem Walshom udaljena svega nekoliko kreveta od bivšeg dečka. Nisu bili ničime prekriveni tako da su kamere sve snimile, kao što je i Tom sve vidio.

Uz brojne skandale, bilo je i romantičnih trenutaka. U prvoj sezoni Jon Clarke zaprosio je bivšu Playboyevu zečicu Hannah Elizabeth (29). No, čini se da je to bilo samo zbog showa i potencijalnih novaca koje su mogli osvojiti. Par nije pobijedio, a zaruke su raskinuli dva mjeseca nakon završetka snimanja showa.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci