Obavijesti

Show

Komentari 11

Skupile hrabrost: Slavne dame koje su zaprosile svoje dečke

Skupile hrabrost: Slavne dame koje su zaprosile svoje dečke
1

Britney je Kevina Federlinea zaprosila u avionu, a on ju je odbio kako bi joj sam mogao postaviti isto pitanje kasnije. Kristen Bell Sheppardu je pitanje postavila putem Twittera

VIDEO

Emma Watson nedavno je izjavila kako planira zaprositi svog dečka. Mnogi su bili šokirani njezinim potezom no ona nije jedina koja je odlučila biti 'drugačija od drugih'. Ove zvijezde su 'kleknule' pred svoje muškarce.

Kristen Bell

2012 CMT Music Awards - Nashville

Lijepa glumica nije htjela ozakoniti vezu s kolegom Daxom Sheppardom (42) sve dok se ne legaliziraju istospolni brakovi. Kada se to dogodilo, svom dragom je pitanje postavila putem Twittera.

Halle Berry

Kada je bila u vezi s igračem bejzbola Davidom Justiceom (51), odlučila je da će ona biti ta koja će postaviti sudbonosno pitanje. Vjenčali su se na Novu godinu 1993. godine. Brak je potrajao tri godine.

Britney Spears

Britney and Kevin Split - LA

Pop princeza zaprosila je svog plesača Kevina Federlinea (39) 2004. na letu za New York. On ju je odbio pa kleknuo pred nju nekoliko sati kasnije.

Elizabeth Taylor

 

Michael Wilding and Elizabeth Taylor <3 #goldenage #vintage #oldhollywood #elizabethtaylor #michaelwilding

A post shared by @viviensoldhollywood on

Legendarna glumica udala se osam puta za sedam muškaraca, a svog drugog supruga Michaela Wildinga je i sama zaprosila. Dobili su dvoje djece i razveli se 1957. godine.

Jennifer Hudson

Clive Davis Pre-Grammy Gala - By Lionel Hahn

Pred glumicu i pjevačicu je kleknuo njezin suprug David Otunga (37), a ona je učinila isto nekoliko trenutaka kasnije. Razmijenili su prstenje, a to se dogodilo na njezin 27. rođendan.

Pink

The 40th American Music Awards - Arrivals - By Lionel Hahn

Pjevačica je Careyja Harta (41) zaprosila tijekom njegove motociklističke utrke pokraj jednog semafora za stazu. On u početku nije shvatio o čemu se radi, a kada mu je postalo jasno, otišao je sa staze kako bi rekao 'da'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...