Obavijesti

Show

Komentari 31

Slaba na Hrvate: Seksi Šemole 'bacila je oko' na Niku Kranjčara

Slaba na Hrvate: Seksi Šemole 'bacila je oko' na Niku Kranjčara
5

Naši dečki imaju poseban temperament. I smisao za humor. Stranci puno više rade na svojem tijelu, ali na ni jednog nisam ‘pala’, priča nam. Srce joj još nitko nije osvojio, ali osjeća kako će sljedeći frajer biti onaj pravi

VIDEO

Nadam se da ću na ljeto doći u Hrvatsku, rekla nam je najseksi Slovenka Ula Šemole (30) i dodala kako je zaljubljena u našu obalu, a ljubila je i nekoliko Hrvata. 

- Moj prvi dečko bio je iz Hrvatske, a nakon njega ljubila sam još dvojicu iz Zagreba. Čak sam dvije godine i živjela u metropoli, a Hvar obožavam. Ne postoji ljepši osjećaj nego ploviti Jadranom i jesti hobotnicu u konobi - priča nam Ula. S obzirom na to da je slaba na Hrvate, pitali smo je i koji joj je najzgodniji muškarac s naše javne scene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

They said you should reflect back in these times 😉

A post shared by Ula Šemole | BALI (@ulasemole) on

- Ufff... Niko Kranjčar - bez razmišljanja je odgovorila atraktivna crnka i dodala kako se frajeri s Balija, gdje trenutačno boravi, ne mogu mjeriti s Balkancima.

- Naši dečki imaju poseban temperament. I smisao za humor. Stranci puno više rade na svojem tijelu, ali na ni jednog nisam ‘pala’ - priča nam. Srce joj još nitko nije osvojio, ali osjeća kako će sljedeći muškarac biti onaj pravi.

- Možda ga upoznam na Hvaru. Tko će to znati - kaže Ula. Na društvenim mrežama popularnost joj svakodnevno raste, a od Instagrama, kaže, dobro zarađuje. 

- Instagram nije baš fer. Kada pretplatnici krenu rasti prirodnim putem oni prestanu prikazivati tvoj sadržaj jer te žele natjerati da plaćaš promociju. Ne sviđa mi se to i ljuta sam - rekla je Šemole i dodala kako uskoro širi biznis, točnije otvara dućan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin