Obavijesti

Show

Komentari 5

'Slastice nisu jača strana jer se ne volim uvijek držati recepta'

'Slastice nisu jača strana jer se ne volim uvijek držati recepta'
11

Splitskoj pjevačici Domenici Žuveli važno je je blagdane provesti u krugu obitelji i prijatelja, a posebno je raduju delicije njezine none, koja tvrdi, kuha bolje od nje

VIDEO

Splitska pjevačica Domenica Žuvela (26) nakon dvije godine glazbene karijere izdala je prvi glazbeni album pod nazivom 'Ćiribu Ćiriba', to joj je ujedno bila velika želja, a sad si ju je, kaže ostvarila.

Važno joj je blagdane provesti u krugu obitelji i prijatelja, a posebno je raduju delicije njezine none.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:48

- Baka je prava maherica za to! Inače obožavam njezinu kuhinju, slanu i slatku! Ja sam više osoba koja je za slanu, pa tako i volim više spremati slana jela. Ne volim se držati recepta, pa zbog toga mi slastice nisu jača strana - objasnila nam je pjevačica.

Ljubav prema glazbi gaji od ranog djetinjstva, sve je uvijek trebalo biti okruženo pjesmom. Upravo su se najviše mogle čuti pjesme Alena Vitasovića, koji je Domenici, priznaje, bio dječja simpatija, a pjevača je tek nedavno uspjela upoznati.

- Kad sam bila mala, on je meni izgledao nedodirljiv. Valjda kad si dijete doživljavaš ljude potpuno drugačije. Sad, naravno, nemam takva očekivanja i kad sam ga ovako upoznala, sasvim mi je normalan čovjek. Radi ono što voli i radi ono što i ja radim - istakla je za Dnevnik.hr

Domenica se u kratkom periodu probila na scenu zahvaljujući pjesmama koje su za nju napisali Vjekoslava (56) i Tonči (58) Huljić.  Domenicu prati sve više ljudi, te su se počeli interesirati za njezine modne kreacije. Na koncertu u splitskom klubu Vanilla odjenula je kratki crni kombinezon i visoke čizme, čime je pomalo podsjetila na stil folk pjevačice Jelene Karleuše (41), a pomalo i Severine (47). Obožavatelji su joj u komentarima poručili kako je prava 'slatkica', ali čini se kako je Domenica od slatkice postala prava zavodnica. 

- Iznenadile su me reakcije da ljudi primjećuju moje odjevne kombinacije jer na društvene mreže često stavljam fotografije bez šminke, u pidžami u svakodnevnom izdanju, a nekako mislim da je svaka roba za određenu prigodu. Crni kompletić bila je moja želja. To sam si sama dala sašiti i ne mogu vjerovati da se diglo toliko prašine oko kratke suknje i visokih čizama, meni je to okej. Nisam se osjećala da sam gola - rekla nam je Domenica. 

U glazbenu karijeru nedavno je krenula i njezina najbolja prijateljica Hana Huljić (29), koja je za sada objavila svoja dva singla. Za savjet prvo pita brata Ivana (31), a posljednjeg tatu Tončija. Među prvima koji čuju njezine uratke je i Domenica. 

- Hana i ja se od početka podržavamo, znala sam svaku njezinu pjesmu čim ju je napisala i gušt mi je što se napokon ohrabrila i što je u nečem što voli i za što je talentirana. Zajedno stalno snimamo videe, to nam je zajednički hobi zadnjih sedam ili osam godina skupa, uvijek nađemo vremena za to - istaknula je pjevačica. Otkrila je i kako bi voljela da joj upravo Hana snimi spot te da joj napiše pjesmu, ali ona je, kako kaže Domenica, sad u svome 'điru'. 

- Mislim da kad bi mi ona napisala pjesmu da bi me ta pjesma pogodila i postala hit - zaključila je pjevačica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...