Obavijesti

Show

Komentari 67

Slatka Vlatka: Gola voditeljica od glave do pete u čokoladi...

Slatka Vlatka: Gola voditeljica od glave do pete u čokoladi...
5

Vlatka je uoči 2. Zagreb Chocofesta uživala u kraljevskim tretmanima čokoladom u Falkensteiner hotelu u kojem će uživati i sretni dobitnici nagradne igre Chocofesta

VIDEO

Voditeljica i pjevačica odlučila je uzeti predah uoči početka 2. festivala čokolade Zagreb Chocofesta kojeg će voditi od 9.- 14. veljače na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića i posvetiti nekoliko dana samoj sebi uz opuštajuće tretmane u Falkensteiner hotelu Club Funimation Borik u Zadru.

Vlatki su se posebno svidjeli tretmani čokoladom koji su kao stvoreni za sve hedoniste i one koji znaju uživati u životu, a jednako su korisni za tijelo i duh. 

- Već sam prije čula o ljekovitom djelovanju čokolade pa sam odlučila isprobati neke tretmane. Posebno mi se svidio anti-aging i antistresni tretman lica na bazi čokolade, koji osim degustacije aromatične čokolade uključuje i čišćenje lica i dekoltea pjenušavim mliječnim shakeom, blagi piling na bazi meda lavande, nanošenje maske od pjene čokolade i naranče te završnu drenažnu masažu. Čovjek se stvarno osjeća preporođeno poslije takvog tretmana - rekla je zadovoljna Vlatka.

Dodala je da obožava čokoladu i sve što ima veze s njom te zaključila da je ona njezin jedini porok.

- Čokolada nije samo slatka delicija koju svi vole nego je i zdrava i ljekovita jer smanjuje stres te jača imunitet, djeluje antidepresivno, ali i kao afrodizijak - zaključila je Vlatka. 

U sve to moći će se uvjeriti i posjetitelji 2. Zagreb Chocofesta na kojem će uživati u vrhunskim čokoladnim proizvodima najboljih hrvatskih proizvođača čokolade, uživo gledati cooking show s najboljim hrvatskim kuharima i slastičarima, a zaljubljeni će na Valentinovo sudjelovati i u slatkim nagradnim igrama. Djeca imaju svoj dan u nedjelju 11. veljače, a Festival ima i humanitarni karakter te će se u ponedjeljak, 11. veljače prodavati velika čokoladna torta od 15 m za članove udruge 'Zamisli' koja pomaže mladima s različitim vrstama invaliditeta.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti