Show

Komentari 4

Slavni američki reper nastupit će na Eurosongu za San Marino

Slavni američki reper nastupit će na Eurosongu za San Marino

Ako okolnosti to dopuste, naravno da će Flo Rida biti na eurovizijskoj pozornici. Ja sam ga pozvala. Čuo je pjesmu, svidjela mu se i želio je sudjelovati, rekla je Senhit za Eurovision Planet

Državu San Marino ove godine će na Eurosongu predstavljati pjevačica Senhit (41), a u izvođenju pjesme 'Adrenalina' pridružit će joj se popularni reper Flo Rida (41), čiji su hitovi pjesme poput 'Whistle', 'Good Feeling' i 'Right Round'. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Flo Rida se pojavljuje i u službenom spotu na eurovizijskom YouTube kanalu, a ljudi su se nakon toga počeli pitati hoće li reper zapjevati uz Senhit i na eurovizijskoj pozornici. 

Senhit je na web stranicama Eurosonga bila navedena kao solo izvođačica no, sada je otkrila da postoji šansa da ipak ne nastupa sama. 

- Ako okolnosti to dopuste, naravno da će Flo Rida biti na eurovizijskoj pozornici. Ja sam ga pozvala. Čuo je pjesmu, svidjela mu se i želio je sudjelovati, stoga sam ga pozvala da dođe na Euroviziju predstavljati San Marino - rekla je za Eurovision Planet. 

- Ono što je najbitnije jest da vas pjesma pokrene, potakne na ples i oslobađanje adrenalina, s ili bez Flo Ride - dodala je. 

Pjevačica se sa svojom pjesmom trenutno nalazi na 12. mjestu kladionica.

Najčitaniji članci