Show

Komentari 12

Slavni YouTuber prodao vilu za 21 mil. kuna: Trezor mu je čuvao zaštitar, a svi zidovi su ružičasti

Slavni YouTuber prodao vilu za 21 mil. kuna: Trezor mu je čuvao zaštitar, a svi zidovi su ružičasti

Jeffree je vilu 2016. platio više od 22 milijuna kuna, a potom uložio na stotine tisuća kuna kako bi je uredio po svom ukusu. Međutim, nije je mogao prodati po originalnoj cijeni

Jedan od najslavnijih svjetskih YouTubera Jeffree Star (35) prodao je svoju, kako je naziva, 'Barbie kuću iz snova' u Kaliforniji za 21,3 milijuna kuna, piše Daily Mail. Kuću nije mogao prodati po većoj cijeni te je automatski na gubitku jer kada ju je kupovao 2016. godine iskeširao je 22,6 milijuna kuna. 

Kada ju je kupio, mnogo novca i vremena uložio je kako bi kuća izgledala kao da u njoj živi Barbika.

Vila ima šest spavaćih soba, sedam kupaonica, a ono što je mnogim njegovim pratiteljima zapelo za oko su ružičasti zidovi. 

Jeffree je napravio i trezor u kojem je čuvao luksuznu kolekciju dizajnerske odjeće, nakita, modnih dodataka i obuće.

Tom se trezoru može pristupiti samo otiskom prsta i skeniranjem mrežice, a dok je Jeffree živio u toj vili, naoružani zaštitar stajao je ispred vrata ormara kako tamo nitko ne bi zalazio.

Nekretninu su navodno kupili kirurg Harpreet Bawa i njegova supruga Sabreena. Kuća izvana izgleda kao sasvim uobičajena vila u Kaliforniji, ali ulaskom unutra jasno je da ni po čemu nije slična ostalima. 

Prije manje od godinu dana, kada je odlučio prodati ovu vilu, Jeffree je za sebe i tadašnjeg dečka Nathana Schwandta kupio golemu vilu, koju je platio 91,5 milijuna kuna.

Njegova sadašnja vila ima osam spavaćih soba i 13 kupaonica i nije 'nakrcana' ružičastom bojom kao njegov prethodni dom. Jeffree i Nathan su, pak, ubrzo nakon useljenja u novi dom prekinuli. 

 

DAJTE GLAS FAVORITU I POŠALJITE GA U FINALE RAP CAMPA!

Najčitaniji članci