Show

Komentari 0

Slavnog glumca shrvala je smrt sestre: 'Bila je briljantna, borila se do samog kraja i stvarala...'

Slavnog glumca shrvala je smrt sestre: 'Bila je briljantna, borila se do samog kraja i stvarala...'

Tracy je bila Benedictova starija sestra koju je njihova majka glumica Wanda Ventham (86) dobila u prvom braku s Jamesom Tabernacleom. Kad se Wanda udavala za Cumberbatchova oca, Timothyja Carltona, Tracy je ostala živjeti s majkom i često je pazila na mlađeg brata

Slavni britanski glumac Benedict Cumberbatch (45) nedavno je ostao bez voljene sestre Tracy Peacock, koja je preminula u 62. godini od raka.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Umrla je od raka dojke, borila se s njim sedam godina. Ona nije imala nikakve veze s ovim svijetom. Bila je drugačija i briljantna likovna umjetnica, radila je do posljednjeg dana - ispričao je glumac u intervjuu koji je nedavno dao.

Inače, Tracy je bila Benedictova starija sestra koju je njihova majka glumica Wanda Ventham (86) dobila u prvom braku s Jamesom Tabernacleom. Kad se Wanda udavala za Cumberbatchova oca, Timothyja Carltona, Tracy je ostala živjeti s majkom i često je pazila na mlađeg brata.

Benedict je jednom prilikom izjavio kako ga je sestra usred zime za kaznu ostavila na krovu i zaboravila na njega.

- Mislim bilo je smiješno. Bila je u kuhinji s prijateljicama i odjednom je vidjela snijeg kako pada kroz prozor i tada se sjetila da me ostavila na krovu - rekao je.

Najčitaniji članci