Obavijesti

Show

Komentari 146

Slijedi dramatičan kraj hit TV serije 'Lud, zbunjen, normalan'

Slijedi dramatičan kraj hit TV serije 'Lud, zbunjen, normalan'
4

OBITELJ Senada Bašića Mustafa Nadarević podsjeća na pravog oca. I u privatnom životu Mustafu zove ‘tajo’. Kaže da ima zdrav pogled na život kao i njegov pravi otac

VIDEO

S Izetom i Farukom nikad ne bih mogao živjeti u istom stanu, kaže Moamer Kasumović (31), koji glumi Damira Fazlinovića, onog normalnog iz naziva serije “Lud, zbunjen, normalan”.

Dok s likovima u seriji ima prilično naporan odnos, Moamer se u stvarnom životu izvrsno slaže s kolegama iz serije. Želja da glumi uz Mustafu Nadarevića (69) i Senada Bašića (50) presudila je prihvaćanju uloge.

- Imao sam tremu kad sam došao na audiciju zbog poštovanja i brige jesam li dorastao biti zajedno u kadru s ‘dedom i tatom’ - kaže Moamer.

Senad, koji u seriji igra Faruka, kaže da nikad s kolegama nije imao tako blizak odnos kao što ga ima s glumcima iz ove serije. Nadarevića čak i u privatnom životu zove “tajo”.

- Ni s kim nisam toliko intenzivno surađivao kao s Mustafom zadnjih deset godina - kaže Senad i dodaje da ga Mustafa jako podsjeća na njegova pravog oca.

- Tata mi je šaljivdžija i na sve reagira iskrenim smijehom i radošću. Mustafa, kao i on, ima taj zdrav pogled na život - kaže Senad. Moamer dodaje da se sva trojica tako dobro slažu da su često na setu ostajali dulje iako je snimanje završilo.

- Najdraže mi je kad nas ljudi zajedno sretnu na ulici, reakcije su fenomenalne - kaže glumac. Mustafa Nadarević skromno je jedanput rekao kako bi svaki glumac uspio napraviti dobar lik od duhovitog i životnog scenarija koji mu je bio na raspolaganju u ovom projektu.

Poginut će u padu aviona?

Avion kojim su Izet, Faruk i Damir trebali otputovati u Švedsku k Izetovu bratu, jer je on lud za vrućim Šveđankama, pao je i nema preživjelih. Troje putnika slučajno je zakasnilo na taj let.

Posljednja epizoda završava televizijskim dnevnikom. Novinar u sarajevskoj zračnoj luci pita jednog od putnika kojem je kašnjenje na avion spasilo život zašto nije stigao na let. Tko je taj putnik, ostat će nepoznato jer u tom trenutku nestaje TV signala.

Iako mnoge zanima jesu li ta trojica Fazlinovići, scenarist serije Feđa Isović ne želi otkriti je li svoje junake poštedio ili će se zauvijek oprostiti od njih. Redatelj Elmir Jukić kaže da je kraj zadnje epizode nedorečen kako bi sve mogućnosti ostale otvorene.

Najavljivano je i snimanje filma o Fazlinovićevima.

- O tome se zasad samo razgovara. Film je jako skupa igračka, prvo treba sakupiti novac - objašnjava Isović.

Prije dvije godine Isović je govorio kako postoji mogućnost da se popularna humoristična serija, koja je osvojila gotovo cijelu bivšu Jugoslaviju, ukine zbog prijetnji smrću koje dobiva. Dio konzervativnih muslimana zamjerao mu je scene koje su, prema njihovu mišljenju, vrijeđale njihove običaje i kulturu. Zgrozile su ih epizode u kojima likovi na prevaru prodaju svinjsku šunku pakiranu kao pureće meso i ismijavanje muškarca koji u Farukovu studiju želi snimiti CD s muslimanskim vjerskim pjesmama. Scenarist je tad rekao kako ga čudi da epizode u kojima su uzeli na zub katoličke svećenike nisu zasmetale vjernicima u Bosni i Hercegovini, pa ni u Hrvatskoj, u kojoj serija ruši rekorde. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Euforija u Malmöu!  Obožavatelji stigli pred Arenu, a Lasagna ima čak 35 posto šanse za pobjedu
PRATITE UŽIVO

Euforija u Malmöu! Obožavatelji stigli pred Arenu, a Lasagna ima čak 35 posto šanse za pobjedu

Večeras je prva polufinalna večer Eurosonga na kojoj će nastupiti i naš predstavnik Baby Lasagna

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Severini i danas sude! Pjevačica je stigla na ročište u Zagrebu...
EKSKLUZIVNE FOTKE

Severini i danas sude! Pjevačica je stigla na ročište u Zagrebu...

Pjevačica je oko 11 sati stigla u pratnji odvjetnika Čede Prodanovića te prijatelja i suradnika Filipa Miletića na Općinski prekršajni sud