Obavijesti

Show

Komentari 25

Slika Meghan Markle razljutila pratitelje: 'I ti si se operirala'

Slika Meghan Markle razljutila pratitelje: 'I ti si se operirala'
9

Srednjoškolska prijateljica vojvotkinje od Sussexa na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju nje i Meghan iz mlađih dana. I dok je objava jedne oduševila, druge je zgrozila...

VIDEO

Plastična kirurgija stvarno čini čuda. Vidi se da je operirala nos, napisali su bijesni korisnici društvenih mreža ispod fotografije Meghan Markle (37) u tinejdžerskim danima. 

Pokretanje videa...

01:24

Katherine McPhee, inače dobra srednjoškolska prijateljica vojvotkinje od Sussexa, na Instagram profilu objavila je zajedničku fotografiju iz mlađih dana.

- Meghan i ja zajedno smo nastupile u mjuziklu. Ona je danas vojvotkinja od Sussexa, a ja zvijezda 'West Enda’. Što se mene tiče, vodimo jednako uspješan život - napisala je Katherine u opisu fotografije na kojoj pozira s Meghan.

Instagram

Iako je većina pratitelja bila oduševljena fotografijom iz prošlosti vojvotkinje, bilo je i onih koji su odmah krenuli s negativnim komentarima. 

- Pa, i ti si se operirala. Vidi se da si korigirala nos, ako ne i više od toga - samo je jedan od mnogih komentara pratitelja koji su oštro reagirali na fotografiju vojvotkinje u mlađim danima. 

Duchess of Sussex at the National Theatre

- Uopće nije istina, ništa ona nije operirala. To vam se zove odrastanje, a vi ste samo ljubomorni - branili su Meghan njezini obožavatelji koji su uvjereni da vojvotkinja na sebi nije radila nikakve estetske korekcije. 

Meghan i princ Harry (34) trebali bi dobiti bebu već u travnju, a još uvijek nisu potvrdili hoće li vojvotkinja roditi djevojčicu ili dječaka. Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile i teorije zavjere koje govore da Meghan nije trudna, već umjesto nje buduću kraljevsku bebu nosi surogat majka.

Harry and Meghan

Kako se proširilo po društvenim mrežama, mnogi skeptici u Velikoj Britaniji tvrde da Meghan prečesto pridržava trbuh na mnogobrojnim događanjima koje stalno posjećuje, a razlog je navodno upravo taj jer se boji kako bi joj umjetni trbuh morao slučajno 'skliznuti' i tako otkriti njezinu tajnu.

Duchess of Sussex at the Association of Commonwealth Universities

Na Twitteru se čak šire i fotografije na kojima se vidi vojvotkinja u čučećem položaju koji je, kako tvrde pojedini korisnici društvenih mreža, za trudnice vrlo kompliciran i težak za izvesti. 

- To bi bilo potpuno neizvedivo da se u trbuhu nalazi beba. To znači samo jedno, vojvotkinja sigurno uopće nije ni trudna - samo je jedan od mnogih komentara sumnjičavih pratitelja.

Harry and Meghan

Povodom dolaska kraljevske bebe, Meghan i princ Harry preselit će iz palače Kensington u drugu kuću koja za njih ima posebno značenje.

Riječ je o imanju Frogmore koje im je darovala kraljica Elizabeta II. Kuća je sagrađena u 17. stoljeću, a tek se u 18. stoljeću počela koristiti kao rezidencija članova kraljevske obitelji. Povodom useljenja vojvode i vojvotkinje mijenjaju se krov, prozori i cjelokupni sustav odvodnje. 

OTIŠLA DO KRAJA, SLIKALA SE SAMO U ŠTIKLAMA I RUKAVICAMA: 'Vide joj se čak i grudi, iako je okrenuta leđima...'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu