Obavijesti

Show

Komentari 1

Smijeh i grijeh u predstavi "Što je muškarac bez trikova"

Smijeh i grijeh u predstavi "Što je muškarac bez trikova"
7

U petak, 8.11. vidikovac Zagreb Eye, bio je centar mađioničarskih iluzija Luke Vidovića te jedinstvenog i originalnog humora, Maria Kovača. Brojni prijatelji s kulturne, glazbene i političke scene, dali su podršku ovom simpatičnom dvojcu!

VIDEO

Svjećice na stolovima, ukusni kanapei, domaće vino i rakijice te brojne poznate ličnosti s hrvatske scene na jednome mjestu, dovoljan su znak da se sprema nešto interesantno i nesvakidašnje. Točno na vrijeme, Luka Vidović izlazi na svjetla pozornice  i započinje svoj satiričko-iluzionistički show, tijekom kojega su surovi problemi hrvatskog naroda, poput „problema“ istospolnih brakova, dobili potpuno drugačiji smisao.

Skorom puna dva sata, konstantne doskočice iz publike i smijeh odzvanjali su vidikovcem, a ugodnoj i domaćoj atmosferi, pridonio je i spektakularn pogled na Zagreb noću sa 16. kata nebodera. Luka Vidović je u maniri pravog iluzionista vrlo uspješno šarmirao publiku koja se bez ustručavanja uključivala u fantastične trikove i postala dio same predstave. Jedan od odabranika, iz Lukine publike, bio je i Zoran Vakula koji je uspješno otplesao „Gangam style“ i zaradio ovacije prisutnih. Anica Kovač, Kristijan Ugrina, Branko Matutinović i brojni drugi iz svijeta poznatih i slavnih, ovu su večer odvojili za satiru, iluziju i stand up komediju koju im je pružila predstava Što je muškarac bez trikova i vidikovac Zagreb Eye.

Svakog četvrtka u studenom (14. 21. i 28.11.) od 20 sati, vidikovac Zagreb Eye, Luka Vidović i „Što je muškarac bez trikova“, spremni su uljepšati vam sve hladnije jesenske noći i zagrijati vas smijehom na samom vrhu hrvatske metropole.

O ekskluzivnosti samog prostora i predstave, govori i činjenica da je za svaku pojedinačnu izvedbu, u prodaju,  pušteno svega devedeset ulaznica stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Ulaznice možete kupiti putem www.eventim.hr  ili na recepciji vidikovca Zagreb Eye po cijeni od 60 kn u pretprodaji ili 75 kn na dan predstave.

Sve novosti pratite na facebook stranici MenartBpm ili na www.lukavidovic.com.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...