Show

Komentari 6

Smrt slavnog dizajnera šokirala modni svijet i Hollywood: 'Još uvijek ne mogu vjerovati u ovo'

Smrt slavnog dizajnera šokirala modni svijet i Hollywood: 'Još uvijek ne mogu vjerovati u ovo'

Toliko si puno toga dao ovom svijetu u tako malo vremena. Znao si bolje od nas koliko je ovaj život kratak, ali i da je sve moguće ostvariti. Čast mi je što sam te poznavao, napisao je Justin Timberlake, a poruke sućuti stižu sa svih strana

Virgil Abloh, osnivač branda Off-White i kreativni direktor za mušku odjeću modne kuće Louis Vuitton, preminuo je u 42. godini, nakon borbe s rijetkim i agresivnim oblikom raka, izvijestili su na njegov službenoj stranici. Iako je bolovao od vrlo teške bolesti, njegova smrt izazvala je pravi šok jer se Abloh liječio u tajnosti i mnogi od njegovih suradnika nisu znali kroz što prolazi. 

Dijagnozu je saznao 2019. te se od tada podvrgao brojnim tretmanima, ali bolest je rapidno napredovala. Iza njega su ostala supruga Shannon i dvoje djece, a suradnici ga opisuju kao 'genijalnog dizajnera, vizionara i čovjeka prekrasne duše i velike mudrosti'. Virgil je njegovao bliske odnose s nekolicinom velikih svjetskih zvijezda, poput Kim KardashianBeyoncéJay-Z-jaRihanneSerene i Venus Williams, a od slavnog dizajnera mnogi od njih imali su se potrebu javno oprostiti.

Paris Fashion Week: Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2019 Show

- S velikom tugom u sebi šaljem poruke sućuti i ljubav Virgilovoj obitelji i svim prijateljima. Zauvijek ćemo te pamtiti, hvala ti što si inspirirao jednu cijelu generaciju - napisala je Beyonce. 

Vidno potresena Bella Hadid bila je vrlo bliska s Ablohom.

- Imao si taj magični dodir i sve stvari i ljude oko sebe činio boljima. Bio si anđeo na zemlji mnogima od nas, još uvijek ne mogu vjerovati da si zaista otišao - rekla je. 

Tugu zbog gubitka prijatelja i suradnika izrazili su Venus Williams, reperi Tyga i Drake, najpopularnija nogometašica svijeta Megan Rapinoe, Victoria Beckham, Stella McCartney, Kendall Jenner... 

- Toliko si puno toga dao ovom svijetu u tako malo vremena. Znao si bolje od nas koliko je ovaj život kratak, ali i da je sve moguće ostvariti. Čast mi je što sam te poznavao - napisao je Justin Timberlake, a glumac Orlando Bloom zaključio je kako je riječ o jednom od najboljih i najplemenitijih ljudi koje je upoznao u biznisu.

Najčitaniji članci