Smrt slavnog dizajnera Virgila Abloha šokirala modni svijet i Hollywood: 'Još uvijek ne mogu vjerovati u ovo' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 6

Smrt slavnog dizajnera šokirala modni svijet i Hollywood: 'Još uvijek ne mogu vjerovati u ovo'

Smrt slavnog dizajnera šokirala modni svijet i Hollywood: 'Još uvijek ne mogu vjerovati u ovo'

Toliko si puno toga dao ovom svijetu u tako malo vremena. Znao si bolje od nas koliko je ovaj život kratak, ali i da je sve moguće ostvariti. Čast mi je što sam te poznavao, napisao je Justin Timberlake, a poruke sućuti stižu sa svih strana

VIDEO

Virgil Abloh, osnivač branda Off-White i kreativni direktor za mušku odjeću modne kuće Louis Vuitton, preminuo je u 42. godini, nakon borbe s rijetkim i agresivnim oblikom raka, izvijestili su na njegov službenoj stranici. Iako je bolovao od vrlo teške bolesti, njegova smrt izazvala je pravi šok jer se Abloh liječio u tajnosti i mnogi od njegovih suradnika nisu znali kroz što prolazi. 

Umro je modni dizajner Virgil Abloh: Radio je za Louis Vuitton i bio je miljenik velikih zvijezda
Umro je modni dizajner Virgil Abloh: Radio je za Louis Vuitton i bio je miljenik velikih zvijezda

Dijagnozu je saznao 2019. te se od tada podvrgao brojnim tretmanima, ali bolest je rapidno napredovala. Iza njega su ostala supruga Shannon i dvoje djece, a suradnici ga opisuju kao 'genijalnog dizajnera, vizionara i čovjeka prekrasne duše i velike mudrosti'. Virgil je njegovao bliske odnose s nekolicinom velikih svjetskih zvijezda, poput Kim KardashianBeyoncéJay-Z-jaRihanneSerene i Venus Williams, a od slavnog dizajnera mnogi od njih imali su se potrebu javno oprostiti.

Paris Fashion Week: Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2019 Show

- S velikom tugom u sebi šaljem poruke sućuti i ljubav Virgilovoj obitelji i svim prijateljima. Zauvijek ćemo te pamtiti, hvala ti što si inspirirao jednu cijelu generaciju - napisala je Beyonce. 

Vidno potresena Bella Hadid bila je vrlo bliska s Ablohom.

- Imao si taj magični dodir i sve stvari i ljude oko sebe činio boljima. Bio si anđeo na zemlji mnogima od nas, još uvijek ne mogu vjerovati da si zaista otišao - rekla je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Tugu zbog gubitka prijatelja i suradnika izrazili su Venus Williams, reperi Tyga i Drake, najpopularnija nogometašica svijeta Megan Rapinoe, Victoria Beckham, Stella McCartney, Kendall Jenner... 

- Toliko si puno toga dao ovom svijetu u tako malo vremena. Znao si bolje od nas koliko je ovaj život kratak, ali i da je sve moguće ostvariti. Čast mi je što sam te poznavao - napisao je Justin Timberlake, a glumac Orlando Bloom zaključio je kako je riječ o jednom od najboljih i najplemenitijih ljudi koje je upoznao u biznisu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu