Obavijesti

Show

Komentari 29

Smrtonosni showovi: Dečko ju objesio, umrli tijekom izazova

Smrtonosni showovi: Dečko ju objesio, umrli tijekom izazova
5

Otkako su se počele prikazivati različite reality emisije, muškarci i žene diljem svijeta odlučuju isprobati svoje mogućnosti pa se prijavljuju na takve projekte

VIDEO

Put do slave često se više ne bira, pa oni znatiželjni, hrabri i željni brzog načina zarade, često odluče svoju priliku iskušati u raznim reality showovima kojih je zadnjih 15 godina sve više. No  sve je više i smrtnih slučajeva. 

Jučerašnja tragedija podsjetila nas je na takve slučajeve. 

U nesreći u ponedjeljak preminulo je deset ljudi, od toga troje profesionalnih sportaša. Osam putnika i dva pilota išli su na snimanje reality showa 'Dropped'. Do nesreće je došlo kada su se sudarila dva helikoptera, koja su ih vozila u zabačeni dio Argentine. Riječ je o realityju u kojem izbace dvije ekipe slavnih ljudi na neka  od najnepristupačnijih mjesta na svijetu te oni moraju naći način da prežive i vrate se u civilizaciju. Zbog tragedije je odgođeno snimanje showa koje je započelo početkom veljače 2015. godine.

Screenshot/Reuters

Kambodža: Natjecatelj je preminuo tijekom prvog dana snimanja realityja, a liječnik se ubio

Sudar helikoptera druga je tragedija u dvije godine povezana sa snimanjem reality showa koje emitira francuski kanal TF1. U ožujku 2014. godine 25-godišnji Gerald Babin preminuo je u Kambodži. Tragedija je obilježila prvi dan rada na realityju 'Koh Lanta', inačici američkog 'Survivora'. S televizijske mreže TF1 odmah su zaustavili snimanje i ostale sudionike poslali kućama. Prije nego što je postao natjecatelj showa, Gerald je prošao i liječničke testove koji nisu ukazivali na neki zdravstveni problem. Tijekom snimanja je dobio napadaj i srčani udar. Liječnici su uspjeli stabilizirati njegovo stanje prije dolaska u bolnicu, ali kratko prije nego što su stigli, Gerald je preminuo. 

Screenshot

Snimanje showa je prekinuto, no deset dana nakon Geraldove smrti, francuski liječnik Thierry Costa, koji ga je pokušao spasiti, počinio je samoubojstvo. Nije mogao podnijeti što se njegov rad diskreditirao i što ga se optuživalo za neadekvatno pruženu pomoć. Liječnik je u popularnom showu proveo čak četiri sezone. 

Nigerija: Natjecatelj se utopio u jezeru tijekom snimanja showa 'Gulder Ultimate Search'

Riječ je o realityju u kojem natjecatelji testiraju svoju izdržljivost u lovu na blago koje osobi koja izdrži sve izazove donosi slavu i bogatstvo.

Prije osam godina tijekom snimanja prve epizode showa preminuo je 25-godišnji Ogadje Anthony. Navodno se s ekipom jezerom vozio u čamcu kad je u vodu pao predmet koji mu je pripadao. Pokušao ga je dohvatiti, ali je pao i utopio se. 

'Gulder Ultimate search'

Peru: Dečko objesio djevojku nakon što je rekla tajnu previše u showu 'Trenutak istine'

Ruth Thaliju Sayas imala je 18 godina kad je odlučila sudjelovati u planetarno popularnom showu. Za 35.200 kuna priznala je da se bavi striptizom i prostitucijom što ju je stajalo života. Dečko Bryan Romero Levia ju je nakon toga priznanja u rujnu 2011. godine drogirao, pretukao i potom objesio. Bio je uvjeren da mu djevojka radi na telefonskoj centrali, a pravu istinu nije mogao podnijeti. Nije bježao od stravičnog zločina koji je počinio. 

The price of truth

Tajland: Utopio se tijekom izazova

Saad Khan bio je natjecatelj showa 'Clear Sex'. Ovaj 31-godišnjak preminuo je 2009. godine nakon što mu je zadan izazov u vodi. Natjecateljima je na prsa stavljen težak predmet s kojim su morali trčati kroz određena područja, a jedna od prepreka bilo je jezerce duboko 2,4, metra. Saad je istegnuo mišić dok je prolazio. Zvao je u pomoć, ali nisu ga uspjeli spasiti. Utopio se. Bio je otac četvero djece. 

Screenhoot

Show je svjetlo dana ugledao 2001. godine u Americi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...

Završili su svi nastupi prvog polufinala: Kreće glasanje
PRATITE EUROSONG UŽIVO

Završili su svi nastupi prvog polufinala: Kreće glasanje

U prvom polufinalu će se za prolazak u finale boriti 15 izvođača, od kojih će 10 ide dalje. Osim njih će nastupati i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Euforija u Malmöu!  Obožavatelji stigli pred Arenu, a Lasagna ima čak 35 posto šanse za pobjedu
PRATITE UŽIVO

Euforija u Malmöu! Obožavatelji stigli pred Arenu, a Lasagna ima čak 35 posto šanse za pobjedu

Večeras je prva polufinalna večer Eurosonga na kojoj će nastupiti i naš predstavnik Baby Lasagna