Snima se nova sezona: Vježba uz more da im kilogrami izgore | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 19

Snima se: 'Kandidati su deblji no ikad. Trbuh je do koljena'

Snima se: 'Kandidati su deblji no ikad. Trbuh je do koljena'
3

Kandidati četvrte sezone showa ‘Života na vagi’ vježbaju na nekoliko lokacija u Crikvenici. Natjecatelji su podijeljeni u dva tima, a o njima se brinu profesionalni treneri

VIDEO

Ovo je prvi put da su uz more. Gledam svake godine i čini mi se da su kandidati najveći dosad. Prije četiri dana počelo je snimanje nove sezone ‘Života na vagi’ u Crikvenici, rekla nam je čitateljica koja je snimila prve vježbe novih kandidata showa u kojem natjecatelji gube kilograme i uče zdravo živjeti. Iznenadila se koliko su 'veliki' novi natjecatelji i opisala kako je izgledao trening.

Natjecatelji se ponovno okupili, a izgledaju neprepoznatljivo...
Natjecatelji se ponovno okupili, a izgledaju neprepoznatljivo...

- Bilo je padanja, povraćanja, bili su uspuhani dok su vježbali na plaži. Ima ih s trbuhom do koljena - rekla nam je čitateljica i dodala kako su početak showa snimali na gradskoj plaži Crni mol. Kaže i kako su natjecatelji smješteni u vili s bazenom u mjestu Grižane pokraj Crikvenice, a vježbaju na nekoliko lokacija u gradu. 

Novi natjecatelji gubit će kilograme uz pomoć trenerice Sanje Žuljević (41). Još nije poznato tko će zamijeniti drugog trenera Marija Mlinarića (39). On je u ožujku rekao da se napušta show nakon tri sezone kako bi mogao što više vremena posvetiti svojoj obitelji, supruzi Bojani i sinu Teu (6), te kćeri Lari (13) koju ima iz prvog braka. 

Pitali smo produkciju za komentar, ali su nam odgovorili da još ne mogu ništa službeno potvrditi. U dosadašnjim sezonama showa 'Život na vagi' bilo je po 18 natjecatelja podijeljenih u dva tima.

Svaki tim ima svojeg profesionalnog trenera, a o njima brinu i nutricionisti, liječnici te motivacijski govornici koji se brinu da natjecatelji ne klonu duhom. 

Natjecatelji iz prošlih sezona izuzetno su zadovoljni što su bili u emisiji i ističu kako im je to spasilo život jer su imali tri mjeseca u izolaciji da se posvete samo sebi i promjeni svojih navika.

Nina Martina pokazala trbuh i plakala: Smeta me i ograničava
Nina Martina pokazala trbuh i plakala: Smeta me i ograničava

Pobjednik prve sezone showa Ivan Krolo te natjecateljica druge sezone Jelena Putnik postali su i pomoćni treneri te su pomagali Sanji Žuljević i Mariju Mlinariću u trećoj sezoni.

Uz manje kilograma, nove navike, znanje i veće samopouzdanje, pobjednik kući nosi i 150.000 kuna nagrade. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:09

PRIJE 26 GODINA POGINUO JE DRAŽEN. Ovih 10 fotografija pokazuju kakav je zapravo bio čovjek

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu