Show

Komentari 16

Snježana Mehun okušala se i u ulozi modela: 'Bilo je bajkovito'

Snježana Mehun okušala se i u ulozi modela: 'Bilo je bajkovito'

Snimanje bajkovitog editorijala odvijalo se u Beču, drugom domu vlasnice brenda Snježane i to uz priznatog fotografa C.Korrak, poznatog po izradi portreta za austrijskog kancelara Kurza, Conchite, Wolfort...

Tvorci modnog brenda Duchess, Antun Tin Brišar i Snježana Mehun usprkos pandemiji, predstavili su Holiday edition izdanje večernjih haljina. Svakodnevno sivilo, kažu, treba razbiti blještavom haljinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovu po svemu specifičnu godinu želimo završiti u stilu i to sa svilenim haljinama, bluzama, šljokicama... Većina sada prodaje trenirke koje mi izrađujemo od samog nastanka brenda, a ta se odluka pokazala promišljenom u ovom trenutku - rekli su iz Duchessa. 

Snimanje bajkovitog editorijala odvijalo se u Beču, drugom domu vlasnice brenda Snježane i to uz priznatog fotografa C.Korrak, poznatog po izradi portreta za austrijskog kancelara Kurza, Conchite, Wolfort i brojnih modnih editorijala.

Manekenke bečke agencije, blizanke Caroline i Antonia Gansterer idealno su se uklopile u bečki bidermajer stan. Modeli nisu krile oduševljenje haljinama ovog brenda koji je nedavno otvorio svoja vrata i u Beču. 

- Od samog nastanka brenda trudila sam se stajati po strani pa sam tako i na svim našim revijama bila većinom u majici, a najatraktivnije haljine redovito nose moje prijateljice i poznate osobe. Često nas žene pitaju preko web shopa i društvenih mreža jesu li brojevi haljina realni i tada se najčešće šalju moje fotografije kao primjer 'realne žene' - rekla je Snježana. 

Najčitaniji članci