Obavijesti

Show

Komentari 18

Sofia obožava dijeliti fotke iz 90-ih: Bila si i ostala bomba!

Sofia obožava dijeliti fotke iz 90-ih: Bila si i ostala bomba!
1

Glumica Sofia Vergara svake godine završava na listama najzgodnijih žena svijeta. Iako je napunila 47. godina, svojim izgledom bez problema zasjeni i dvostruko mlađe kolegice, a često objavljuje i fotke iz mladosti...

VIDEO

Na izborima za najljepšu ženu svijeta, njezino ime uvijek je visoko na ljestvicama. Zanosna Sofia Vergara ovog ljeta napunila je 48 godina, a iako i danas izgleda više nego dobro, često sa svojim fanovima dijeli fotke iz mladosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:48

Rođena je u Barranquilli, velikom kolumbijskom gradu na obali karipskog mora, a u mladosti je sanjala o karijeri u medicini. Na kraju se odlučila za studij stomatologije, kojeg je napustila samo dva semestra prije kraja kako bi se okušala u manekenstvu. I plan joj je uspio. Napustila je Kolumbiju i odselila u Miami.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njezina karijera, zapravo, počela je sasvim slučajno. Šetala je po plaži s prijateljicama kad joj je pristupio fotograf, koji ju je angažirao za nekoliko manjih kampanja. Uskoro su počeli i veći angažmani, a 1989. godine snimila je reklamu za Pepsi koja ju je lansirala među zvijezde. Ponude su počele pljuštati jedna za drugom.

No na putu prema uspjehu nalazile su se i brojne prepreke. Prirodna plavuša često je morala bojati kosu u smeđu boju, jer producentima nije izgledala dovoljno latino. 

Kad je pokorila svijet manekenstva, prešla je na glumu. U početku je dobivala standardne uloge ljepotice, no onda je netko putem shvatio "Pa ova cura zna dobro glumiti". Prvu ulogu ostvarila je u telenoveli Acapulco, kasnije su je bila voditeljica nekoliko talk-showova, a pojavila se i u Baywatchu. 

U ljubavnom životu cijelo to vrijeme nije imala baš sreće. Već s 19 godina imala je propali brak iza sebe, a kako je sama rekla, nikako nije uspjela pronaći onoga pravoga. Mislila je da je sreću našla s Nicholasom Loebom, s kojim se zaručila 2012. godine no zaruke su raskinuli dvije godine poslije. Ali onda ju je sudbina spojila s Joeom Manganiellom i par je danas u sretnom braku. 

A osim u ljubavi, postajala je sve uspješnija i u glumi. Serija 'Moderna obitelj' ju je proslavila te je danas, prema Forbesu, vrijedna oko 30 milijuna dolara.

Kako sam uspjela? Pa vrlo mlada sam postala majka i to mi je najvažnija stvar u životu. Drugi su se imali vremena zabavljati, izlaziti, partijati, ali ja to vrijeme nisam imala. Samo sam radila, radila i radila - rekla je u nedavnom intervjuu zanosna glumica.

- Gledajte, ja sam u svijetu glume, slobodno bih rekla, početnik. Startala sam vrlo kasno i nemam nikakve ponude. Zato ponekad i nisam mogla birati uloge te bih prihvatila sve ono što su mu nudili. Onda mi se dogodila 'Moderna obitelj' i sve se okrenulo naopačke - rekla je glumica.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

Pokretanje videa...

15:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije