Obavijesti

Show

Komentari 46

Šok i suze: Rihanna darovala majci kuću tijekom intervjua

Šok i suze: Rihanna darovala majci kuću tijekom intervjua
8

Pjevačica je priredila iznenađenje majci Monici tijekom snimanja showa 'Oprah Winfrey: Novo poglavlje'. Darovala joj je luksuznu kuću na svom rodnom Barbadosu

VIDEO

Tijekom Rihannina intervjua s Oprah Winfrey u showu 'Oprah Winfrey: Novo poglavlje' bilo je puno suza. Pjevačica je plakala govoreći o odnosu s bivšim dečkom Chrisom Brownom koji ju je 2009. godine brutalno pretukao i lošem odnosu s ocem. No tijekom intervjua bilo je i sretnih trenutaka zahvaljujući izneneđanju koje je pjevačica priredila majci.

Rihanna je šokirala majku Monicu Braithwaite kojoj je kupila novu raskošnu peterosobnu kuću na Barbadosu. Oprah je pozvala Monicu u kuću pod lažnim izgovorom da će zajedno s kćeri snimati epizodu za talk show. Kada je stigla pred kuću, objasnila joj je kako njezina 'dobra kći' ima iznenađenje za nju.

Grleći majku Rihanna je plakala govoreći: 'Oh, mama ti si tako divna'. Gledajući kćer, Monica je djelovala zbunjeno i zabrinuto na što joj je pjevačica kroz šalu rekla kako se ne mora brinuti jer nije trudna.

- Željela sam već dugo ovo učiniti za tebe. Bila si nevjerojatna majka, borbena, i večeras ćeš otići odavde s ključem ove kuće - rekla joj je Rihanna na što se njezina šokirana majka rasplakala.

- Moj Bože, ozbiljno? - vrištala je Monica na što joj je Rihanna ponosno rekla: 'Da, to je sve tvoje djevojko. Pogledaj uokolo, pogledaj bazen'.

Monica je zatim zaključila kako je prva gošća u njezinoj novoj kući bila kraljica televizije.

- Moram imati tvoju sliku na zidu. Moja prva gošća u kući je Oprah, to je nevjerojatno - rekla je oduševljena Monica koja je Oprah zatim otkrila zbog čega se najviše ponosi svojom kćeri.

- Ponosna sam na nju jer je ostala tako skromna i bliska sa svojom obitelji. To je ono na što sam jako jako ponosna - zaključila je Rihannina majka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl