Obavijesti

Show

Komentari 62

Šok! Prva ispala Tatjana Jurić, a Šalkovića je spasila publika

Šok! Prva ispala Tatjana Jurić, a Šalkovića je spasila publika
11

U drugoj emisiji ove sezone ostali smo bez prvog plesačkog para. Iako je Hrvoje Šalković opet bio uvjerljivo najgori, sa zvijezdama više neće plesati Tatjana Jurić

VIDEO

Plesat se zaista može, ako netko ima dvije lijeve neka krene plesati. Ovo se može. Plesat ću i dalje, rekla je Tatjana Jurić nakon šokantnog ispadanja iz showa. RTL-ova voditeljica i Hrvoje Šalković ostali su posljednja dva para koji su čekali da vide tko će ispasti, a nakon što je Duško Ćurlić pročitao Tatjanino ime u studiju je na trenutak zavladao muk. Vjerojatno se i sam Šalković, koji je opet bio najgori, iznenadio što je ostao u showu. Čak je i sam Duško priznao da je u šoku.

Martina i Denis oduševili publiku i žiri

Najbolji iz prve emisije, Marko Tolja, opet se pokazao kao 'štreber' pa su on i Ana Herceg dobili odlične ocjene žirija za svoju rumbu. Ipak, 'rukavicu u lice' bacili su im Martina Tomčić i Marko Herceg, koji su dobili najbolje ocjene žirija i to također za rumbu te Denis Ahmetašević i Mirjana Žutić koji su isti broj bodova dobili za quickstep.

- Martina ima fantastično držanje. Plesali ste nogama i tijelom te pogodili karakter rumbe - rekao je Elio, a ostatak žirija ocjenama se složio s njegovim komentarom. Par je za svoj ples dobio 32 boda.

Denis i Mirjana oduševili su i žiri i publiku svojim veselim i odličnim nastupom. Tijekom komentiranja žiriju nije silazio osmjeh s lica. Elio im je rekao da je bilo odlično i puno života te dodao da to nije bio samo ples nego i cijeli show. 

- Izvrsno ste štrikali nogama - rekao im je Davor Bilman. 

S tek jednim osvojenim bodom manje od dva najbolja para, Tolja je pobrao pohvale za svoje držanje. Njemu i Ani u koreografiji je pomogla stolica.

- Briljantno ste otplesali rumbu, a i stolica je pomogla - rekao je Elio Bašan, a Milka Babović dodala je da nije istina da Marku ne stoje latino ritmovi. 

Hrvoje Šalković zaželio da se zemlja otvori

Uvjerljivo najgori par večeri opet su bili Hrvoje Šalković i Lejla Bjedov koji su plesali quickstep. Za svoj nastup osvojili su tek 15 bodova, a Bilman im je dao mizernu dvojku. Dinko Bogdanić rekao je da se u njihovom plesu nije mogao prepoznati quickstep.

- Svega je bilo, a u jednom trenutku 'vlak je stao'. Dvorana je premala za vašu koreografiju, ali Lejla je ipak malo spasila situaciju - rekao je Elio

Hrvoje Šalković i sam je bio svjestan kako je otplesao pa je nakon nastupa zaželio da se zemlja otvori i proguta ga.

Lana Banely i 'zlatna sredina'

Bivša sportašica ovaj put je imala dugu haljinu pa žiri nije mogao komentirati njezine noge. Lana Banely i Damir Horvatinčić plesali su quickstep i za svoj trud dobili 28 bodova. 

- Lana danas ste bili puno mekši - pohvalila je Milka sportsku novinarku, a Davor ih je upozorio da ne gube okvire u držanju.

Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac, Miro Ungar i Marija Stošić te Tatjana Jurić i Robert Schubert osvojili su redom 21, 22 i 23 boda žirija. 

Lijepoj voditeljici MIlka je rekla da ipak nema dvije lijeve noge kako je to ona sama rekla na početku showa. Dinko je pak primjetio da je htjela početi plesati prije Roberta pa joj je poručio neka ipak njega pusti da vodi u plesu. 

- Više slušajte Roberta, a manje pričajte - dodao je na kraju aludirajući na to kako Tatjana tijekom proba uvijek ima nešto za reći.

Miro Ungar opet je bio dobar, a Elio mu je rekao da je napravio veliki korak naprijed.

- Miro vi ste unutra doživjeli emociju rumbe, ali to se nije vidjelo na tijelu - rekao je Davor.

Rumba Jelene Perčin i Hrvoja Kraševca počela je izvrsno, ali glumica nakon jedne greške jednostavno više nije bila toliko 'u plesu'. Baš zbog toga Davor im je rekao da je idila trajala sve dok nisu počeli spinovi.

- Dok ste plesali uz Hrvoja izgledali ste prekrasno, ali u solo dionicama bili ste u panici - dodao je Dinko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge