Obavijesti

Show

Komentari 14

Šok za kandidate: Žiri izabrao troje najboljih, ali i najgorih...

Šok za kandidate: Žiri izabrao troje najboljih, ali i najgorih...
4

Članovi žirija, Dino i Radovan, nekim su kandidatima zamjerili da kopiraju jela iza Masterchef kuharice te su im savjetovali da stavraju sami svoju kuharicu...

VIDEO

Ines je u šali prokomentirala da su Dalmatinci u kući ljubomorni jer je ´purgerica´ dan ranije skuhala dobro lignju te pobijedila s tim jelom. Pred njom se nalazio težak izbor, odabrati između algi, dagnji te trlje. 

- S algama ne znam što bih, a dagnje su toliko zamazane da ne znam kako bi ih očistila! Trlju nisam niti probala, niti jela, ali je riba - izjavila je Ines, dok je Bojana dodala da nikad nije spremala trlju, ali daju je jela.

Ines se odlučila se za trlju. Razmišljala je kako će ostali biti oduševljeni jer se najviše njih susrelo s ribom. Iako u showu ima dosta Dalmatinaca, ima i kontinentalaca koji su se također susretali s ribom. Ines je bila pod pritiskom jer je mislila da se od nje očekuje vatromet na tanjuru.

Kandidati kopiraju recepte iz prošle sezone Masterchefa?!

- Tko servira juhu s ovakvim beštekom - Dino se obratio Martini te rekao da joj je porcija ogromna. Činila mu se dobra ideja, ali se sjetio da je u Masterchef kuharici od prošle godine vidio slično jelo, samo ljepše što joj je zamjerio. 

Radovan je Stankovo kuhanje nazvao kuhanjem ´za pajdaše´. 

Andrijino jelo je okarakterizirao kao puno grešaka. I Petra Gerić je inspiraciju za svoje jelo potražila u Masterchef kuharici, barem tako misli najstrožiji član žirija Dino koji je i Hrvoju poručio da stvara svoju kuharicu, a da ne koristi Masterchefovu. 

Martinu su pogodili komentari žirija jer je dala sve od sebe. Izjavila je da u Masterchef kuharici postoji slična, Šimina ideja, ali da realizacija nije ista. Marina kaže da je napomenula kandidatima da ne ´prepisuju´ iz kuharice. Stanko kaže da su njegovi pajdaši ponosni na njega i da će uvijek kuhati za njih. 

Šok za kandidate 

Dino je izjavio da se stvarno osjeća kao pobjednik. Mate kaže da bi ovo proglasili jednim od uspješnijih dana u Masterchefu. Dino je dodao kako odabir troje najboljih nije bio lagan, ali da je najveći skok napravila Marina. Uz njezin bok stoje Časlav i Marko Raić. 

Uslijedila je još jedna prozivka. Žiri je odabrao i troje najgorih. Mate je kazao da bi ovo bio dobar dan da troje odabranih nisu počinili greške koje žiri jako smetaju. 

- Kuhar je dobar onoliko koliko mu je dobar zadnji tanjur - dodao je. 

Današnjih troje najgorih su: Hrvoje, Martina i Andrija koji će se brzo naći pred stres testom te će se jedno od njih oprostiti s Masterchef kuhinjom. Izazov će biti jako teškog karaktera, ali nije još sve izgubljeno. 

Andrija je izjavio da je jako ružan osjećaj kad služi kao primjer onoga što ne valja, kao što je on bio danas. Časlav nije očekivao ovakav tijek proglašenja. 

Martina ne misli da je bila toliko loša da je zaslužila ići u Stres test. 

- U šoku sam jer mislim da je bilo puno gorih kritika od mojih. Strah me je jer ne želim ići doma - rekla je. Kaže da će se u Stres testu boriti rukama i nogama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl