Show

Komentari 76

Sonja Kovač pozirala je gola u kadi pa pokazala bujne grudi...

Sonja Kovač pozirala je gola u kadi pa pokazala bujne grudi...

I prošli mjesec svojim pratiteljima pokazala je pravu blagdansku čaroliju. Zimske dane odlučila je provesti u Tyrolu, a objavila je i fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju

Bivša glumica i blogerica Sonja Kovač (35) ponovno je 'počastila' svoje fanove fotografijom, ali ovaj put ne pozira na luksuznoj destinaciji već u zagrebačkom frizerskom salonu. I to ne bi toliko razveselilo obožavatelje da u prvi plan nije stavila bujno poprsje. 

Fotografiju je objavio njezin prijatelj, a u manje od 24sata 'skupila' je više od tisuću lajkova. 

I prošli mjesec svojim pratiteljima pokazala je pravu blagdansku čaroliju. Zimske dane odlučila je provesti u Tyrolu, a objavila je i fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju. Pozirala je sa šalicom u ruci, a dodatnu zimsku čaroliju upotpunio je kamin.

Osim u donjem rublju, Sonja je pozirala u kadi, a u prvi plan stavila je svoje vitke noge.

- Pogodite koju modnu kombinaciju ću nositi danas - napisala je Kovač u opisu fotografije. 

Kovač najčešće putuje sa svojim dugogodišnjim dečkom, a otkrila je i čime ju je osvojio.

- Goran me privukao nježnošću, smirenošću i blagošću. Mi nismo party zvijeri, guštamo u intimi svog doma. On mene spušta, ja njega dižem. Goran je više praktičan tip, ali ima i romantične trenutke poput ovakvih. Vrlo smo slični kad je o tome riječ, nekad mi se to sviđa, a katkad bih voljela da smo možda više sanjari. No kad sve zbrojim, zaključim da je ravnoteža uvijek najbolja - rekla je Sonja za Story. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci