Show

Komentari 66

Soraja kupila torbu za 20.000 kuna, u njoj nosi knjige na plažu

Soraja kupila torbu za 20.000 kuna, u njoj nosi knjige na plažu

Starleta je svojedobno najavila pisanje svoje knjige u kojoj bi razotkrila najmračnije tajne brojnih političara, sportaša i glumaca koji su joj se udvarali. Knjigu možda još nije napisala, ali ih više od svega voli čitati

Soraja Vučelić (34) dosljedna je u svojim izjavama. Na društvenoj mreži starleta se pohvalila novom fotografijom na kojoj pozira u oskudnom kupaćem kostimu, a u oko upada i njena velika torba Dior za plažu od 20.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Soraja u njoj drži kakvo dubokoumno štivo za čitanje na plaži. Starleta je ipak nesuđena psihologinja i, kako kaže, zna čovjeku prodrijeti duboko u glavu.

- Kako bih imala ovako bujne grudi morala sam pročitati više od 600 knjiga - otkrila je svojedobno Soraja. 

Isto tako, starleta je svojedobno najavila pisanje svoje knjige u kojoj bi razotkrila najmračnije tajne brojnih političara, sportaša i glumaca koji su joj se udvarali. Vučelić se godinama družila s najmoćnijim i najpopularnijim ljudima u Srbiji te je, kako je zaključila, prošla razne intrigantne situacije o kojima vrijedi pisati. 

Od njenog prvijenca prije nekoliko je godina strahovalo pola estrade kod susjeda, no što je danas s dugo iščekivanom s njenom knjigom, ali i diplomom iz psihologije - nije poznato. 

POGLEDAJTE VIDEO: NIVES RAZBILA BMW

Najčitaniji članci