Obavijesti

Show

Komentari 6

Soraja nos operirala 4 puta, a Maja Šuput vjerna je botoksu

Soraja nos operirala 4 puta, a Maja Šuput vjerna je botoksu
3

Nekad je to bila tabu tema, a danas celebrityji nerijetko govore o svojim 'prepravcima'. Od povećanja grudi, do filera i botoksa. Pjevačice, starlete i reality zvijezde nerijetko posežu za takvim tretmanima

VIDEO

Rijetke su situacije kada bogate i slavne vidimo bez šminke i dobre frizure, a svakako brinu i da im tijelo bude 'isklesano' i skladno. No, šminka ne može činiti čuda zauvijek pa mnogi posežu za raznim prepravcima. Osim toga, mnoge su zvijezde nezadovoljne svojim oblinama pa im plastične operacije nisu strani pojam. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:32

Kao prava ljubiteljica plastičnih operacija definitivno se ističe Osječanka Sabina Santl (35) koju je javnost upoznala 2008. kada se natjecala u petoj sezoni reality showa 'Big Brother' na Tajlandu. Od 2008. do danas drastično je promijenila izgled pa svoje atribute nerijetko pokazuje na društvenim mrežama. Za stražnjicu kaže kako je prirodna, no 'popravila' je nos te povećala usne i grudi. Sada je u poprsje odlučila staviti nove silikone. 

- Na estetsku operaciju povećanja grudi sam se odlučila jer sam željela grudi iz snova. Želja su mi bile ljepše i atraktivnije grudi - rekla nam je Sabina koja se na operaciju grudi nedavno podvrgnula u privatnoj klinici u Zagrebu.

Osim Sabine, 'pod nož' je otišla i Kristina Penava (21), poznatija kao Kristina Mandarina, koju su 'proslavile' mandarine koje je prodavala na štandu uz cestu. Priznala je kako je povećala grudi prošle godine te kako joj je kirurg ugradio 550 cc silikona. Osim toga, išla je i na korekciju usana, odnosno povećala ih je hijaluronskom kiselinom. Bezbolnim tretmanom za 15-30 minuta, dobila je volumen usnica kakav je priželjkivala.

Veće poprsje priželjkivala je i reality zvijezda Hana Rodić (23) koja je naposljetku obavila estetsku korekciju povećanja grudi u Turskoj. Stavljala je i hijaluron u usne, no nedugo potom otkrila je kako ga je izvadila. 

- Trenutačno nemam filere, samo precrtam usne - rekla je Hana nedavno.

BB Sabina zamijenila silikone većima: Htjela sam atraktivnije
BB Sabina zamijenila silikone većima: Htjela sam atraktivnije

I kod pjevačice Maje Šuput (39) uljepšavanje je krenulo od silikona. Prije 11 godina povećala je grudi na dvojku, riješila se podbratka, a potom 'otkrila' botoks. Estetski kirurg nam je rekao da Šuput popunjava bore smijalice, podiže jagodice i povećava usne. Siguran je i da bore oko očiju pegla botoksom. Pjevačica je korigirala i usne. Već godinama redovito ide na tretmane hijaluronskom kiselinom. Cijena jednog tretmana je oko 2500 kuna. Međutim, efekt traje pola godine do godinu dana pa je zahvat potrebno stalno ponavljati.

Na plastične operacije ne štedi ni crnogorska starleta Soraja Vučelić (33). Prvo se odlučila na povećanje grudi, zatim je stavila silikone u usnice, nos je operirala čak četiri puta, stavila filere u obraze, a kružile su i priče kako je povećala stražnjicu, no to nikad nije priznala. 

A nadimak 'kraljica plastičnih operacija' definitivno može nositi starleta Katie Price (42). Ona želi izgledati kao 'savršena ljudska lutka'. Već se nekoliko puta korigirala, a kad je otišla pod nož u Istanbul je čak i snimila sponzorirani video za kliniku u kojoj je napravila estetski zahvat, ali umjesto da je privukla klijente, samo ih je zgrozila.

Javnost je ostala šokirana kad je vidjela velike ožiljke na Priceinom licu, a navodno su njezinih petero djece koje ima iz tri različita braka, nakon posljednje operacije počela plakati kad su vidjeli njezino lice u zavojima. Iako su je doktori upozoravali na to da treba smanjiti s plastičnim operacijama, čini se kako se Katie ne da.

- Česti odlasci na plastične operacije kao što Katie to radi, povlači za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu koja bi ju u najgorem slučaju mogla ubiti - objasnio je kirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

Mandarina, jesi to ti? Skinula šminku i zakopčala se 'do grla'
Mandarina, jesi to ti? Skinula šminku i zakopčala se 'do grla'

No, ne priznaju svi svoje estetske 'prepravke'. Manekenka Kylie Jenner (22) i danas negira neke sitne korekcije, no priznala je kako je povećala usne. U mnogim intervjuima priznala je kako se bojala medijske pažnje te da je bila jako iskompleksirana zbog izgleda, posebno zbog tankih usana. Njih je iz tog razloga i povećala sa svega 16 godina.

Poput Kylie, 'pod nož' je otišla i njezina sestra Kim Kardashian (39). Ona je korigirala nos, a poznato je i da ima silikonske grudi i stražnjicu.

A svoj je izgled zahvaljujući plastičnim operacijama u potpunosti promijenila pjevačica Nicki Minaj (37). Ona se podvrgnula zahvatu izbjeljivanja kože. Osim toga je operirala nos, a grudi i stražnjicu povećala silikonima.

Celebrity Sightings - New York Fashion Week

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga radi čokoladne kuglice!

Pokretanje videa...

Deserti od oka, epizoda 2 07:27


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao